Muhabbit

Telegram Kullanıcı Adlarını Açık Artırmaya Çıkardı!

Popüler sosyal medya ve haberleşme platformu Telegram, kullanıcılarına yenilikler sunmaya devam ediyor.

Popüler sosyal medya ve haberleşme platformu Telegram, kullanıcılarına yenilikler sunmaya devam ediyor. Mesajlaşma uygulaması Telegram 26 Ekim 2022 tarihinde yaptığı açıklamasında, Telegram Open Network (TON) blok zinciri üzerine kurulacak yeni pazar yerinin lansmanını kamuoyuna duyurdu. Bu pazar yeri ise açık artırma platformu olarak hizmet vermeye hazırlanıyor. Telegram ilk olarak dört ve beş karakterli kullanıcı adlarını açık artırmaya çıkarırken, dört karakterli kullanıcı adlarının açık artırma değerini ise 10 bin Toncoin olarak belirledi.

Andrew Rogozov geçtiğimiz ağustos ayında yaptığı açıklamasında ise şu ifadelerde bulunmuştu:

“TON bu sonuçları elde edebildiyse, açık artırma için ayrılmış “@” kullanıcı adlarına grup ve kanal bağlantılarını da ilave edersek 700 milyon kullanıcısıyla Telegram’ın ne kadar başarılı olabileceğini bir düşünün.”

Andrew Rogozov

İlginizi Çekebilir: Telegram’da Artık Kripto Para Alım Satımı Yapılabilecek!

Telegram, TON Blok Zincirini İlk Olarak 2018 Yılında Kamuoyuna Duyurmuştu!

Telegram, TON blok zincirini ilk olarak 2018 yılında kamuoyuna duyurmuştu. Fakat Telegram, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) açtığı dava sonrası projeyle olan bağlarını koparmak zorunda kalmıştı. Sonrasında ise projenin aktif olarak kalabilmesi adına TON Vakfı kurulmuştu. Bu vakıf Telegram CEO’su Pavel Durov tarafından da sıklıkla destekleniyordu.

Tüm bu yaşananlar sonrasında popüler mesajlaşma platformu Telegram 2022 yılının nisan ayında uygulama üzerinde kripto para gönderme özelliğini başlattığını açıklayarak kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı. Telegram bu özelliğiyle birlikte, kullanıcılarının TON blok zinciri aracılığıyla uygulama içi kripto para göndermesine ve uygulama üzerinden yapacakları işlemlerde herhangi bir ücret ödemeden diğer platform kullanıcılarına kolaylıkla TON gönderme şansı sunmuştu.

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için hesabımızı takip edebilirsiniz: https://twitter.com/Muhabbitcom

Daha fazla Blockchain Haberleri içinBlockchain Haberleri

Daha fazla Altcoin Haberleri içinAltcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz

Son Yazılar

Exit mobile version