Muhabbit

Telegram’da, Kripto Para Dönemi Başladı!

Popüler sosyal medya ve haberleşme platformu Telegram, uygulama üzerinde kripto para gönderme özelliğini başlattığını duyurdu

Popüler sosyal medya ve haberleşme platformu Telegram, uygulama üzerinde kripto para gönderme özelliğini başlattığını duyurdu. Uygulama üzerinden yapılacak işlemlerde ise herhangi bir ücret ödenmeden diğer platform kullanıcılarına TON gönderilebilecek. Telegram platformu ayrıca kullanıcılar tarafından eklenen cüzdan botuyla Bitcoin satın alınabilme imkanı da sunacak.

Telegram’da Kripto Para Dönemi Başlıyor!

Kripto paraların benimsenmeye başlamasıyla birçok kurumsal firma bu alanda çalışmalar yapmaya başladı. Bu kez ise gizlilik odaklı mesajlaşma uygulaması Telegram, yeni güncellemesiyle kullanıcılarına platform içerisinde kripto para deneyimi yaşatıyor.

Telegram Üzerinden Kripto Para Gönderimi Nasıl Yapılacak?

Telegram

Telegram platformunun kripto paralara ilişkin güncellemesiyle birlikte uygulamaya iki adet yeni bot ekleniyor. Bu botlar sayesinde kullanıcılar uygulama içerisinde Toncoin (TON) gönderimi yapabilecekler. Kullanıcılar eklenen diğer bot ile ise Bitcoin (BTC) alımı gerçekleştirebilecek.

Konuyla ilişkili olarak TON Vakfı tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Bu hizmetin asıl amacı Toncoin (TON) gönderimini kısa mesaj göndermek gibi hissettirmek.”

Ton Vakfı açıklamasının devamında, Telegram’a bu özelliğin eklenmesiyle birlikte kısa süre içerisinde 800.000’in üzerinde Telegram kullanıcısının para gönderme işlemi gerçekleştirdiğinin altını çizdi.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version