Muhabbit

Tencent, NFT Platformu Huanhe’nin Satışlarını Durduruyor!

Çinli popüler internet devi Tencent Holdings, NFT platformu Huanhe’nin operasyonlarını durdurma kararı aldı.

Çinli popüler internet devi Tencent Holdings, NFT platformu Huanhe’nin operasyonlarını durdurma kararı aldı. Yakın zaman önce Çinli internet devi Tencent’in denizaşırı bölgelerde NFT pazar yeri açmak isteği kamuoyuna yansımıştı.

Tencent şirketi konuyla ilişkili olarak 16 Ağustos 2022 Salı günü yaptığı açıklamada, platformun, artık NFT yayınlamayacağını kamuoyuna duyurdu. Platform içerisinde NFT’si bulunan kişiler ise dijital varlıklarını platformlarda tutabilecek, görüntüleyebilecek veya geri ödeme talebinde bulunabilecekler.

Çin Baskılarını Artırmaya Devam Ediyor!

Çin ülke genelindeki baskıları artırmaya devam ederken, Çin devlet medyası ise ülkedeki NFT spekülasyonlarını sık sık gündeme getirmekten geri durmuyor. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz haziran ayında Çinli düzenleyiciler ile Tencent ve Ant Group dahil olmak üzere birçok teknoloji devleri dijital koleksiyon ürünlerinin ikincil ticaretini durdurmak ve piyasadaki faaliyetlerini düzenlemek için önemli bir anlaşma imzalamıştı.

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Daha Fazla Bitcoin Haberleri İçin: Bitcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version