Muhabbit

Tencent’ten Blockchain İlgili Açıklama Yayımladı!

Çin Merkezli Şirket Tencent, 2019’da endüstriyel sistemlerde kullanılan internet ağı ile ilgili, 2020’ye ışık tutacağını düşündüğü bir derleme yayınladı.

Çin Merkezli bilişim şirketi Tencent, 2019’da endüstriyel sistemlerde kullanılan internet ağı ile ilgili, 2020’ye ışık tutacağını düşündüğü bir derleme yayınladı. Blockchain ve endüstriyel alanların entegrasyonunun 2020’de büyük ölçekte uygulanabileceğini öne süren Tencent genel olarak 6 ana maddeden bahsediyor;

1. Madde; Endüstriyel blockchain, consortium chain ve private chain alanlarına yoğunlaşacak.

2. Madde; Blockchain, hükümetin yönetimdeki yeniliklerini destekleyecek.

3. Madde; Veri gizliliğini koruma ve paylaşım konusundaki sıkıntıları çözmek için çoklu bilgi işlem ve güvenli bilgi işlem birleştirilecek.

4. Madde; Bulut bilişimi ile birleşmiş olan “Bulut chain kullanımı” dijital ekonomideki gelişimi ölçmek için bir indikatör görevi yapacak.

5. Madde; Blockchain’in dikey hareketinin desteklenmesi için Uluslararası Blockchain Endrüstri İttifakı (Transnational Blockchain Industry Alliance, TBIA) kuruldu.

6. Madde; Defi (decentralized finance) kavramının blockchain finansal uygulamalarında yeni bir fikir vereceği düşünülüyor.

Son Yazılar

Exit mobile version