Muhabbit

Terra Blok Zincirindeki Kilitlenmiş Toplam Değer 20 Milyar Doları Aştı!

Terra, Ethereum’dan sonra en çok TVL’e sahip blok zinciri oldu!

Luna TVL muhabbit

Luna TVL muhabbit

Terra, itibari para birimlerine endeksli “stablecoin”ler oluşturarak kripto paraların dünya üzerinde benimsenmesini sağlamaya çalışır. Bununla birlikte Terra, Cosmos SDK kullanılarak oluşturulmuş bir blok zinciridir. Birçok blok zinciri Cosmos SDK kullanılarak oluşturulmuştur. Örnek verecek olursak Binance Smart Chain, bu blok zincirlerinden birisidir.

Terra TVL Değeri

DefiLama’dan alınan verilere göre; Terra (LUNA) blok zinciri üzerindeki kilitlenmiş toplam değer (TVL) 21 milyar dolara ulaştı. 1 Aralık’ta Terra’nın kilitlenmiş toplam değeri 12 milyar dolardı. Terra blok zincirinin TVL’i, 24 gün içinde yaklaşık %85 yükselerek 21 milyar doları ulaştı. Böylelikle birçok kullanıcının, fonlarını Terra blok zincirinde değerlendirmeye karar verdiğini söyleyebiliriz.

TVL’in artmasıyla beraber Terra’nın yönetişim “token”ı olan LUNA, 1 ay içinde %40’a yakın yükseldi. Fiyat olarak 100 $’ları gören LUNA, yatırımcılarını mutlu etti.

LUNA/USDT Günlük Mum Grafiği

36 milyar dolar piyasa değerine ulaşan LUNA, AVAX’ı geçerek piyasa değeri sıralamasında 9’uncu sıraya yükseldi. Ethereum’dan sonra en fazla TVL’e sahip olan Terra’yı; BSC, Avalanche ve Solana takip ediyor.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version