Muhabbit

Terra (LUNA) Kurucusu Do Kwon İçin Yeni Karar Çıktı!

Güney Koreli yetkililerden Terra (LUNA) Kurucusu Do Kwon için önemli bir karar çıktı.

terraform usdt Do Kwon

terraform usdt Do Kwon

Terra şirketi yaşamış olduğu büyük çöküşle birlikte ardında birçok mağdur yatırımcıyı zor durumda bırakmıştı. Kripto para piyasalarının düşüşünün tetikleyicisi olarak da kabul edilen bu çöküşün etkileri ise piyasadaki etkisini hâlâ sürdürüyor.

Güney Koreli yetkililer ise bu olayın peşini bırakmayıp Terra çöküşünün arka planını araştırmaya tüm hızıyla devam ediyor. Bugün ise Güney Koreli yetkililerden, Terra (LUNA) Kurucusu Do Kwon için önemli bir karar çıktı.

Do Kwon Ülkeye Döndüğünde Güney Koreli Yetkililere Haber Verecek!

Güney Kore Adalet Bakanlığı savcılarının son kararına göre Singapur’da ikamet ettiği bilinen Do Kwon’un ülkeye döndükten sonra yetkililere haber vermesi zorunlu kılındı. Böylelikle Terra kurucusu Do Kwon, Güney Kore’de kendisine karşı yöneltilen suçlamalarla da yüzleşmek zorunda kalacak. Güney Koreli savcılar ayrıca Terra Kurucusu Kwon’un kripto varlıklarını bir off-shore hesabına aktararak vergi kaçırıp kaçırmadığına ilişkin araştırmalara da başladı.

İlginizi çekebilir: LUNA ve UST Krizinin Arkasındaki İsim Do Kwon Kimdir?

Güney Koreli Savcılar Terra Kurucu Ortağı Daniel Shin’in Evine Baskın Yaptı!

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde kamuoyuna Terraform Labs’ın Kurucu Ortağı olarak bilinen Daniel Shin’in Seul’deki evine baskın düzenlendiği haberleri yansımıştı. Yapılan bu baskın sonrası Güney Koreli yetkililer ise, bu baskının soruşturma süreci kapsamında yapıldığını ifade etmişti.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Kripto Para Haberleri için: Kripto Para Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version