Muhabbit

Tether, USDT ve XAUT’u TON Blok Zincirine Genişletiyor

Tether, USDT ve altın destekli stabilcoin XAUT’u The Open Network’e (TON) genişletiyor. Tether CEO’su Paolo Ardoino, yaptığı açıklamada, USDT’nin 20 Nisan’da TON’da kullanılmaya başlayacağını ve XAUT’un da önümüzdeki aylarda bu platformda yer alacağını belirtti.

Ardoino, “USDT ve XAUT’un TON’da kullanıma sunulması, kullanıcıların geleneksel finansal sistemle uyumlu bir finansal deneyim yaşarken, aynı zamanda kesintisiz değer aktarımına, aktiviteye ve likiditeye olanak sağlayacak” dedi.

Ardoino ayrıca Tether‘in Telegram ile ortaklığının, iki platformun birbirlerinin ekosistemlerini güçlendirebileceğini belirtti.

Ödemeler ve merkeziyetsiz uygulamalara erişim kolaylaşacak

Tether’in TON blok zincirine USDT ve XAUT’u getirmesi, özellikle ödemeler ve oyun gibi merkeziyetsiz uygulamalara erişimin genişletilmesine yardımcı olacak.

Şubat ayında Telegram, mesajlaşma platformundaki içerik oluşturucularına reklam gelirlerini paylaşma ve ödemeleri TON’un yerel kripto parası Toncoin ile yapma planlarını duyurmuştu. Toncoin’in piyasa değeri şu anda 24,4 milyar dolarlık piyasa değeri ile dokuzuncu sırada yer alıyor.

Tether’in TON entegrasyonu, USDT’nin dolaşımdaki arzının 109 milyarı aşmasından sonra gerçekleşti. The Block‘un veri paneline göre yayınlanmamış token’lar da dahil olmak üzere stablecoin’in toplam arzı şu anda 114 milyarın üzerinde. XAUT’un toplam arzı ise şu anda 246.000’in üzerinde bulunuyor.

Son Yazılar

Exit mobile version