Muhabbit

Tether’in Piyasa Değeri 17 Milyar Doları Aştı!

Tether’in piyasa değeri artışta!

Tether'in

Bugün elimize ulaşan Tether’in resmi verilerine göre, Tether’in (USDT) piyasa değeri ilk defa 17 milyar doları aşmış bulunuyor.

Tether’in piyasa değeri 2020 yılında katlanarak artmaya devam ediyor. Eylül ortası itibarıyla, Tether’in piyasa değeri yılın başından bu yana yaklaşık dört kat artarak, 4 milyar $’dan 15 milyar $’a yükseldi.

Kripto analiz firması Messari’nin verilerine göre USDT, Ağustos 2020’den bugüne kadar kayda değer bir artış gördü. Böylelikle USDT, son üç ayda 5 milyar $’dan fazla piyasa değeri kazandı.

Kripto para piyasasındaki en büyü stablecoin olan Tether (USDT), piyasa değeri açısından büyük bir akış görüyor ve bu akış muhtemelen mevcut Bitcoin (BTC) fiyat rallisini besliyor.

Stablecoin’lerin Toplam Piyasa Değeri. Kaynak: Messari

Kripto veri platformu CryptoQuant’ın CEO’su Ki Young-Ju’ya göre, en son kripto rallisi, USDT gibi stablecoinlerde yaşanan artan para yatırma işlemleri ile yönlendirilmekte.

CEO, 5 Kasım tarihinde şunları söyledi:

Yine, $BTC fiyatı, istikrarlı para yatırma hareketleri geldikten sonra yükseldi.

Ki Young-Ju daha önce Ekim ayında bu korelasyona dikkat çekerek, stablecoin mevduatlarının akışının “Temmuz ayının sonundaki BTC artışını tahmin etmeye yardımcı” olduğuna dikkat çekti.

CryptoQuant’tan gelen veriler ayrıca, stablecoin yatırma işlemlerinin 18 Ekim 2020’de tüm zamanların en yükseğine ulaşarak 60.000 işlemi aştığını göstermekte. Ancak o tarihten bu yana bu tür işlemlerin sayısı düşüş gösterdi ve Ekim sonu itibarıyla 30.000’e kadar geri çekildi.

Daha fazla altcoin haberi için: Altcoin Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version