Muhabbit

Theta Blockchain, Merkeziyetsiz Borsası ThetaSwap’ı Duyurdu!

Theta artık kendi merkezi olmayan borsasına sahip oldu.

5 Şubat 2021 tarihinde yayımlanan bir duyuruya göre Theta, blok zincirinin ilk merkezi olmayan değişim platformu olan ThetaSwap’i başlattığını açıkladı.

ThetaSwap v1 kullanıcılarının, Theta tabanlı TNT-20 token’larını, Ethereum zincirindeki ERC-20 token’ları için Uniswap ve SushiSwap gibi otomatik piyasa yapıcı hizmetlerinde olduğu gibi aynı şekilde takas edebilecekleri bildirildi.

ThetaSwap v1’in piyasaya sürülmesiyle proje, kullanıcıların TNT-20 token standardıyla etkileşime girmeye teşvik edilmesi konusunda umutlu olunduğu belirtiliyor.

TNT-20 tokenleri ve Theta Fuel (TFUEL) Theta blockchain “gas coin” dışında, DEX’e yapılacak gelecekteki yükseltmeler de paketlenmiş tokenlar için destek içerecek. Theta ayrıca, bazı stablecoin projelerinin ThetaSwap’te kullanılmak üzere token’larının TNT-20 sürümlerini oluşturma niyetlerini olduğunu da ifade etti.

Duyuruya göre, yayıncıların DEX platformunda token takas etmek için Theta Chrome cüzdan uzantısını kullanmaları gerekiyor. 

Yeni başlatılan ThetaSwap, Aralık 2020 yılında yapılan ana ağ yükseltmelerinin hemen ardından gerçekleşmiş oldu. O zamanlar proje, akıllı sözleşme verileri için desteği içerecek şekilde ağını yükselttiğini duyurmuştu. 2020 yılında ana ağını başlatan Theta, 2017-2018 kripto para boğa döneminden kalan birkaç projeden biri olmaya devam ediyor.

ThetaSwap duyurusu, THETA token’ı için önemli ölçüde yükselen fiyat hareketiyle aynı zamana denk gelmiş oldu. Nitekim, THETA 2020 yılında pozitif bir fiyat artışı yaşadı ve yıl boyunca neredeyse % 2.000 kazanç elde etti.

Piyasa değeri bakımından 26. sırada bulunan kripto para birimi Theta 2.28 $’dan işlem görmeye devam ediyor.

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version