Muhabbit

Theta ve Koreli Oyun Platformundan İşbirliği!

Theta ve Ludena Protokol bir ortaklık kurarak, canlı yayın platformlarına yeni bir soluk getiriyor!

theta

Kripto ile desteklenen e-spor yayın platformu Theta, oyuncuları içerik görüntüleme ve yayınlar için ödüllendirmek için Güney Koreli oyun platformu Ludena Protocol ile bir ortaklık kurdu.

Ortaklık, Theta protokolünün, Ludena’nın ilk merkezsiz uygulaması (DApp) olan GameTalkTalk’a entegre edilmesine olanak sağlayacak. Bu durum, 3 milyondan fazla kullanıcının Theta’nın oyun odaklı yayın hizmetlerine erişmesine olanak sağlayacak.

Ludena kullanıcıları, Theta’nın yerel tokenı olan TFUEL tokenı üzerinden katılımları ile birlikte ödüllendirilecek.

ThetaTV ve GameTalkTalk Entegrasyonu

Anlaşma, Theta’nın yayın platformu ThetaTV’ye eklenen özel bir GameTalkTalk kanalını içerecek ve Ludena’nın Theta’nın beş milyondan fazla kullanıcısının kitlesine ulaşmasına izin verecek.

Entegrasyon, Theta’nın Kore’deki Android için Canlı Mobil Yerleştirme hizmetinin ilk lansmanını da içerecek. Bu lansman sayesinde, ThetaTV üzerinden herhangi bir içeriğin akıllı telefon ile yayınlanmasının önü açılacak.

Theta Labs ve Ludena Protocol, GameTalkTalk’ın Theta’nın Avrupa ve Kuzey Amerika topluluklarına pazarlanması konusunda işbirliği yapacak.

Theta Labs’ın genel müdürü Mitch Liu, GameTalkTalk’ı Theta Live Mobile Embed ürününün lansman için “ideal bir ortak” olarak değerlendirdi.

Liu, “Theta Live Embed’i duyurduktan sadece birkaç ay sonra, küresel olarak düzinelerce ortak sitelerde yayınlanmaktan, Kore’de iş birliği yapmak ve yerel içeriğe katkı sağlamak konusunda çok heyecanlıyız.” dedi.

Theta Tokenlerinin Performansı

Theta’nın TFUEL ve THETA tokenlerı için metrikler, Haziran ayında Theta’nın ana ağı 2.0’ın Mayıs ayında piyasaya sürülmesi ile birlikte büyük ölçüde yatay bir seyir izlemiş durumda.

Bu iki token Mayıs ayındaki lansman zamanında, sırasıyla %950 ve %450 gibi rekor bir fiyat artışı gerçekleştirdi.

Geçen ayki gerileme döneminden bu yana, TFUEL 0.22 $ ile 0.27 $ arasında değişirken, TFUEL 0.008 $ ile 0.01 $ arasında gidip geliyor.

Bildiğiniz üzere hızla gelişen blockchain teknolojisi, hayatımızın bir çok alanında kullanılmaya başlandı. Bu durumun en büyük sebeplerinden biri ise küresel corona virüs pandemisi olarak görünüyor. Yayıncıların ve yayın kuruluşlarının bu tarz teknolojiler ile birlikte çalışması, hem düzensizlikleri giderecektir hem de maliyet tasarrufuna yol açacaktır.

Son Yazılar

Exit mobile version