Muhabbit

Thodex, İşlemlerin Durdurulması İle İlgili Resmi Açıklama Yaptı!

Thodex açıklamasında, borsadaki İşlemlerin 4-5 iş günü durabileceğini açıkladı.

Thodex, İşlemlerin Durdurulması İle İlgili Resmi Açıklama Yaptı

Thodex, İşlemlerin Durdurulması İle İlgili Resmi Açıklama Yaptı

Kripto para borsası Thodex ile ilgili olarak kullanıcıların endişeli bekleyişi sürerken, borsa, yapmış olduğu bir duyuru ile, yeni bir ortaklık kapsamında yapılması gereken devir işlemleri nedeniyle borsadaki tüm işlemlere yaklaşık 4-5 iş günü süreyle ara verildiği açıklamasını yaptı.

Borsa tarafından, 21 Nisan tarihinde Resmi internet sitesi ve sosyal medya platformu Twitter üzerinden yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Değerli kullanıcılarımız,

2017 yılından beri sizlere kaliteli hizmet vermekte ve hizmet kalitemizin daha da artması adına gece gündüz çalışmaktayız. Kullanıcılarımızın memnuniyetini esas alarak, bu güne kadar ülkemizde bir çok yeniliğe imza attık ve Amerika Birleşik Devletlerinden aldığımız lisans ile global anlamda sektörde ilk lisanslı Türk Şirketi olduk.

Son 2 yıllık süreçte kripto varlıklara duyulan ilginin artması ve büyük aktörlerin sektöre dahil olması ile birlikte, borsaların büyümesi ve yeni adımlar atması da kaçınılmaz hale gelmiştir.

İsmini anlaşma süreci tamamlandığında duyuracağımız dünya çapında bilinirliği olan banka ve fon şirketleri, uzun süredir, şirketimize yatırım yapmak istemekte ve ortaklık teklifinde bulunmaktadır. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına gelen ortaklık teklifini olumlu değerlendirme kararı alınmıştır. Bu sürecin tamamlanabilmesi için işlemlerin durdurulup devir sürecinin tamamlanması gerekmektedir. Süreç ise yaklaşık 4-5 iş günü sürecektir. Bu süre zarfında kullanıcılarımıza düzenli olarak bilgilendirme sağlanacaktır.

Bunun yanında internette yer alan olumsuz haberlerin gerçeği yansıtmadığı, şirketimizin faaliyetlerine daha güçlü olarak devam ettiği, konuyla ilgili olarak kullanıcılarımızın varlıkları konusunda endişeye kapılacak herhangi bir durum olmadığını bilgilerinize sunarız.

Daha güçlü ortaklarla sizlere güvenli altyapımızla hizmet vermeye devam etmek için çalışıyoruz.
Saygılarımızla”

Ancak borsa tarafından yapılan bu açıklamadan kullanıcılar memnun değil ve acil olarak destek bekliyor.

Bunun yanında Thodex CEO’sunun Twitter hesabını kapattığı ve instagram hesabındaki tüm gönderileri sildiği ile ilgili görseller ve yorumlar sosyal medyada kullanıcılar arasında paylaşılmaya devam ediyor.

Thodex

Ayrıca Avukat Oğuz Evren Kılıç Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile, borsa yetkililerinin yurt dışına çıkış yaptığı ile ilgili bir açıklama yaptı.

Tüm bu gelişmeler sonucunda endişeli bir şekilde beklemeye devam eden kullanıcılar yetkili bir ağızdan son durum hakkında bir açıklama bekliyor.

Daha Fazla Öne Çıkan Haber İçin : Öne Çıkan Haberler

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version