Muhabbit

Thomas Power Kimdir?

Teknoloji Sektörüne Danışmanlıkta Çığır Açan İş İnsanı Thomas Power!

İş insanı Alan Sugar’ın en eski çıraklarından biri olan ve aynı zamanda “Tokenomics: The crypto shift of blockchains, ICOs and tokens” kitabının yazarı olan Thomas Power, önemli bir konuşmacı ve blockchain Sosyal Medya Koçu olarak biliniyor.

Power ilk iş hayatına 1980 yılında İngiltere’nin perakende devi John Lewis Partnership’in gıda süpermarket zinciri olan Waitrose’de Şarküteri Müdürü olarak başlamıştı. İki buçuk yıllık süpermarket zinciri serüveni yaşayan Power, 1983 yılında ise kısa süreli Apple’da çalıştı.

Power, Microsoft Şirketinde Sosyal Medya İş Staratejisti Olarak Görev Aldı!

Microsoft

1986 yılında Microsoft şirketine başlayan Power, Microsoft’ta uzun yıllar Sosyal Medya İş Stratejisti olarak görev aldı. Microsoft’taki görevi sonrası 2011 yılında Google şirketinde Topluluk Direktörü olarak 1 yıl çalıştı.

Thomas Power, LeadOrs, Digital Youth Academy, Digital Entrepreneur, Electric Dog, The Business Cafe, Team Blockchain Ltd, Social Power Limited, Bicra ve 9 Spokes olmak üzere dokuz şirketin Yönetim Kurulunda aktif olarak görev alıyor.

Teknoloji Sektörüne Danışmanlıkta Çığır Açan İş İnsanı Thomas Power!

Teknoloji sektörüne danışmanlığıyla çığır açan Thomas Power, blok zinciri ve sosyal medya stratejisi gibi temel konularda kurumsal müşterilerine danışmanlık sağlıyor. Bir girişimci ve yönetim kurulu üyesi olarak, Thomas’ın uzmanlığı tüm sektörleri kapsayacak potansiyele sahipti. Yeni kurulmuş şirketlerin yanı sıra köklü markalara da danışmanlık sağlayan Thomas’ın şirketlere olan katkısı ise yadsınamayacak kadar fazlaydı.

9 şirketin sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olan Thomas, teknik zekasını küçük işletmelerin verimliğini artırmak ve büyük işletmelerin bütçelerine katkı sağlamak için kullandı. 2014’ten bu yana Thomas, KOBİ’leri yazılım alanında geliştirmeye yönelik 9 Spokes ile önemli çalışmalar gerçekleştirdi.

Şirketlerin kurumsallaşması yolunda hizmet insanı olan Thomas, 2019 yılında ise Penny Power ile güçlerini birleştirerek işletmeler ve bireyler için danışmanlık hizmeti sağlayan Business is Personal şirketini kurdu.

Business is Personal şirketi çalışan insanlara Mental Fitness konusunda deneyimli tavsiyeler sunup, şirketlerin iş sağlığına erişmelerine yardımcı olmasıyla biliniyor.

Thomas Power’ın Konuşmacı Kimliği!

Thomas Power

56’dan fazla ülkede 1000’den fazla konuşma gerçekleştiren Thomas’ın konuşmacı kimliği ve sektördeki statüsü tüm dünyada büyük saygı görüyor. Sosyal medya stratejisi ve iş liderliği konularının yanı sıra blok zinciri ve yapay zeka konularında da ön saflarda olması Thomas’ı sektörde bir adım öne çıkarmayı başardı.

Bilgi birikimiyle kıskanılacak bir statü kazanan Thomas’ın zamanının çoğunu kurumsal müşterilerine danışmanlık, endüstri konferanslarını yönetmek ve “Sosyal Ağların Geleceği” konularında TEDx konuşması yapmak için kendini dünyanın dört bir yanına gezmeye adadı.

Apple, Google+ ve Microsoft gibi köklü şirketlerde görev almış olan Power, şu an o şirketlerin yönetim kurullarında yer alarak tecrübelerini paylaşmaktadır. The Business Café, Social Power Limited ve Digital Entrepreneur’un Yönetim Kurulu Üyesi olan Thomas, liderliğini yaptığı sektöre katkıda bulunmaya devam ediyor.

Thomas Power ayrıca Yeni Zelanda ve Londra merkezli Team Blockchain Ltd’de 9Spokes PLC’nin yazarı, konuşmacısı ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Direktörü olarak da görevine devam ediyor.

Power’ın Blockchain Konulu Kitabı “Tokenomics: The crypto shift of blockchains, ICOs and tokens”

Tokenomics

Thomas’ın kitabı “Tokenomics: The crypto shift of blockchains, ICOs and tokens” blok zincirinin kripto para birimlerine geçişini ve bu durumun nasıl gerçekleşeceğini etkili bir şekilde açıklamasıyla bilinmektedir. Tokenomics’in yanı sıra 7 kitabın daha yazarı olan Thomas Power, gelişen dünyada uzmanlık alanlarını sürekli geliştirmeye devam etti.

Thomas Power Odağını Blockchain ve Yapay Zeka Konularına Çevirdi!

Kendini sürekli geliştiren Power zaman içerisinde ilgi odağını blockchain, Bitcoin, Ethereum, ICO’lar, Tokenomik, Cryptonomics, Nesnelerin İnterneti ve Yapay Zeka konularına kaydırdı. Kısa bir süre içerisinde uzmanlaşan Thomas, bu konularda dünya çapında konferanslara ve yönetim kurulu üyelerine sunumlar gerçekleştirdi.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version