Muhabbit

Three Arrows Capital’in Alacaklılarla Olan İlk Toplantısının Tarihi Yaklaşıyor!

Three Arrows Capital’in alacaklılarıyla ilk toplantısı çok yakında gerçekleşecek.

Multitrilyon-Three-Arrows-Muhabbit

Multitrilyon-Three-Arrows-Muhabbit

Kripto para piyasasındaki zor günler devam ederken, birçok kurumsal şirket de zor günler yaşamaya devam ediyor. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde Singapur merkezli multitrilyon dolarlık kripto para fonu Three Arrows Capital’in yaklaşık 40 milyon dolar değerindeki Lido Staked Ethereum (stETH) de dahil olmak üzere pek çok varlığını satışa çıkardığı görülmüştü. Three Arrows Capital şirketinin bu hamlesi ise kamuoyunda, 264 milyon dolar değerindeki Aave borcunun ve 35 milyon dolar değerindeki Compound kredisinin likidite olmasını engellemek için yapıldığı şeklinde yorumlanmıştı.

İlk Toplantı 18 Temmuz 2022’de Gerçekleşecek!

Three Arrows Capital

The Block’un yapmış olduğu habere göre, Three Arrows Capital’in alacaklılarıyla ilk toplantısı ise 18 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleşecek. Three Arrows Capital’in mahkeme tarafından atanan tasfiye sorumlusu ise finansal danışmanlık firması Teneo oldu.

Mahkeme tarafından atanmış olan tasfiye sorumlusu Teneo’ya danışmanlık yapmak üzere ise Ogier hukuk firması mahkemece atandı. Ogier ve Teneo, alacaklıların ve kamuoyunun 3AC’nin tasfiye süreciyle ilgili haberleri takip edebilmeleri için ayrıca bir web sitesi oluşturdular.

3AC Kurucuları Su Zhu ve Kyle Davies‘in bu süreçlerden pek hoşnut olmadığı, mahkeme sürecinde Teneo ve diğer taraflarla iletişim kurmak istemediği de kamuoyuna yansıyan iddialar arasında yer alıyor.

Konuyla ilişkili olarak Three Arrows Capital’in (3AC) Kurucu Ortağı Zhu Su’nun Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda ise şu ifadeler yer aldı:

“Ne yazık ki, tasfiyecilerle iş birliği yapmaya yönelik iyi niyetimiz suistimal edildi. Umarız ki StarkWare tokenı için iyi niyetle hareket ederler.”

Daha Fazla DeFi Haberi için: DeFi Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version