Muhabbit

Three Arrows Capital’in Kurucu Ortağı Kyle Davies, 2023 Tahminlerinde Bulundu!

İflas eden kripto para fonu Three Arrows Capital’in kurucu ortağı Kyle Davies, 2023 yılındaki kripto para sektörü hakkında şaşırtıcı tahminlerde bulundu.

İflas eden kripto para fonu Three Arrows Capital’in kurucu ortağı Kyle Davies, 2023 yılındaki kripto para sektörü hakkında şaşırtıcı tahminlerde bulundu. Bildiğiniz üzere 2022 yılı kripto para sektörü için oldukça kötü geçti. Luna krizi ardına FTX krizi derken birçok kurumsal şirket iflas bayraklarını çekmişti. Bu şirketlerden biri de Singapur merkezli multitrilyon dolarlık kripto para fonu Three Arrows Capital olmuştu. Şirket yaklaşık 40 milyon dolar değerindeki Lido Staked Ethereum (stETH) de dahil olmak üzere pek çok varlığını satışa çıkarmıştı. 27 Haziran 2022 tarihinde tasfiye süreci başlayan şirketin mahkeme belgelerinde 27 farklı şirkete yaklaşık 3,5 milyar dolar borcu olduğu da kamuoyuna yansıyan bilgiler arasındaydı.

Three Arrows Capital’in, borçlu olduğu şirketlerin arasında Blockchain.com, Voyager Digital ve Genesis Global Trading gibi popüler şirketler de yer alıyordu. Kamuyuna yansıyan mahkeme belgelerine göre 3AC’den alacaklı olan şirketler ise şu şekildeydi:

İlginizi Çekebilir: Multitrilyon Dolarlık Serbest Fon Three Arrows Capital Çöküşün Eşiğinde Mi?

Kyle Davies 2023 Yılı İçin Tahminlerde Bulundu!

İflas eden kripto para fonu Three Arrows Capital’in kurucu ortağu Kyle Davies, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 2023 yılı için şaşırtıcı tahminlerde bulundu.

Kyle Davies Tahminleri

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için: https://twitter.com/Muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version