Muhabbit

Ticaret Uygulamaları TikTok’un Tahtını Salladı!

Artık insanlar, sosyal medya platformlarından ziyade, ticaret uygulamalarına yöneliyor!

ticaret

Son günlerde iki ticaret uygulaması Apple’ın App Store’unda zirveye oynamaya başladı. An itibarıyla Robinhood 1.lik tahtını ele geçirmişken, bir diğer ünlü ticaret uygulaması Coinbase, 2. sırada yer alıyor.

Üçüncü ise, dünyaca ünlü sosyal medya platformu olan TikTok. Youtube, Instagram ve Snapchat sırasıyla dördüncü, beşinci ve altıncı sıralarda yer alıyor.

Görünüşe göre insanlar artık sosyal medya platformlarında etkileşime girmekten çok, kripto ve finansal varlıkların ticaretini yapmakla daha fazla ilgileniyor. Bu durumla beraber ticaret uygulamaları popülerleşmiş gibi görünüyor.

Robinhood, şirketin GameStop hisselerinin alımlarını durdurduğunda, eleştirilerin odak noktası haline gelmişti. Bildiğiniz gibi bu durum, r/ Wallstreetbets etkinliğinde yaşanan ani fiyat yükseltimi ile gerçekleşti.

İkinci sıraya yükselen kripto para ticaret uygulaması Coinbase, özellikle son haftalarda Nasdaq’ta listelenmesi beklentisi ile çok popülerleşti.

Kripto paralar ve hisse senetleri, Mart 2020’de çöküşe geçtikten sonra, büyük ölçüde toparlandı. Bildiğiniz gibi her iki pazar da iyileşme gösterdi ve hatta kripto para piyasaları birçok yeni tüm zamanların en yüksek fiyatını gördü. Hatta Bitcoin’in fiyatı, 2017 yılının en yüksek seviyesinin tam üç katına çıktı.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Muhabbit Market Cap için: Muhabbit Market Cap

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version