Muhabbit

TikTok, Müzik Platformu Audius (AUDIO) ile Ortak Oldu!

TikTok, kripto para destekli müzik dinleme platformu Audius ile ortaklık kurdu!

audius tiktok muhabbit

audius ile tiktok ortaklık kurdu.

Müzik platformu Audius, TikTok ile ortak olan ilk müzik platformlarından biri oldu. Kullanıcılar TikTok’ta, Audius platformundaki müzikleri doğrudan paylaşabilecek.

Audius’un kurucu ortağı Forrest Browning’e göre, kullanıcıların neredeyse %95’inin Audius’in blok zinciri teknolojisi kullandığı konusunda hiçbir fikri olmadığını düşünüyor.

Pazartesi günü yaptığı bir duyuruda Audius, TikTok ile ortaklık kurduklarını ve TikTok Sounds adlı yeni bir özelliği hayata geçirdiklerini söyledi.

audıus twıtter

Audius’un kurucu ortağı Forrest Browning ile yapılan bir Rolling Stone röportajına göre, kullanıcılar şarkıları tek bir tıklamayla TikTok’a aktarabilecek.

Audius, içerik oluşturucuları ödüllendirmek ve sanatçılara yapılan ödemelerde şeffaflığı artırmak için blok zinciri teknolojisinden yararlanmayı amaçladığını iddia etse de TikTok ile yapılan ortaklık, kripto para birimi veya merkezi olmayan finans hakkında mesajlar vermekten ziyade müzikle ilgili görünüyor.

Aylık bir milyar aktif kullanıcıya yaklaşan TikTok, Temmuz ayında ABD’deki kullanıcılarının %75’inin uygulama aracılığıyla yeni sanatçılar keşfettiğini bildirdi. Audius’un Ekim’den bu yana aylık yaklaşık 5 milyon aktif kullanıcıya ulaştı. Yönetişim “token”lerin çoğu, oluşturdukları akış sayısına göre içerik oluşturuculara verildi.

TikTok Sanatçılara Telif Ücreti Ödüyor Mu ?

TikTok şu anda kullanıcıların kullandığı müzikten sanatçıların telif ücreti almasına izin vermiyor. Bunun yerine sanatçılara, hayranlarla etkileşim ve etkileşim için fırsatlar sunuyor.

AUDIO Fiyat Grafik Yorum

AUDIO Haftalık Mum Grafiği

Eski zirvesi olan 5 dolarlara çok uzak olmayan AUDIO, 3 ay önceki sert düşüşten sonra kendini iyi toparlamış gözüküyor. Şu anda 3,44 $‘dan işlem görüyor. $1,3 milyar dolarlık piyasa değerine sahip olan AUDIO’nun dolaşımdaki arzı yaklaşık 400 milyon iken toplam arzı ise 1 milyar.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version