Muhabbit

TikTok NFT Koleksiyonunu Duyurdu!

NFT rüzgârına TikTok da katıldı!

tiktok

Sosyal video paylaşım platformu TikTok, unutulmaz içeriklerini topladığı bir NFT koleksiyonu çıkardığını duyurdu.

TikTok’un yeni duyurduğu Top Moments isimli NFT koleksiyonunda Lil Nas X, Rudy Willingham, Bella Poarch, Curtis Roach, Brittany Broski, FNMeka, Jess Marciante ve Gary Vaynerchuk gibi ünlü içerik oluşturucularının “kültürel açıdan önemli TikTok videoları” yer alacak.

TikTok popüler içerik oluşturucularının viral videolarını kutlamak amacıyla sınırlı sayıda NFT oluşturacak. Bu NFT’leri oluşturmak için de COIN ARTIST, x0r, RTFKT ve Grimes gibi isimlerle ortak olunacak.

NFT Gelirleri İçerik Oluşturucularına Gidecek!

TikTok tarafından yapılan açıklamaya göre, NFT satışlarından elde edilecek gelirlerin büyük bir çoğunluğu içerik oluşturucularına ve NFT sanatçılarına gidecek. Ancak Brittany Broski ve Grimes iş birliği ile çıkartılacak olan NFT’lerden elde edilen gelirler hayır kurumlarına bağışlanacak.

Lil Nas X, viral videolarının birebir NFT’sini çıkartacak ve sınırlı sayıdaki NFT’nin üretimi için Rudy Willingham ile çalışacak. Ethereum’da kullanıma sunulacak olan NFT’ler, bir layer-2 protokolü olan Immutable X tarafından desteklenecek.

NFT’ler 1 Ekim ve 5 Kasım 2021 tarihleri arasında New York’un Queens bölgesindeki Museum of the Moving Image’da  “Infinite Duets: Co-Creating on TikTok.” başlığıyla sergilenecek.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version