Muhabbit

TIME Dergisi, Cool Cats NFT Projesi ile İş Birliği Yapacak!

Ethereum tabanlı değiştirilemeyen token (NFT) projesi Cool Cats, popüler haber dergisi TIME ile bir ekip kurduklarını duyurdu.

time cool cats

time cool cats muhabbit

Ethereum tabanlı değiştirilemeyen token (NFT) projesi Cool Cats, popüler haber dergisi TIME ile bir ekip kurduklarını duyurdu.

Cool Cats’in medium hesabındaki bir gönderiye göre, TIME başkanı Keith A. Grossman’ın önerisiyle ortaklık sağlandı. Cool Cats’in eskiden beri destekçisi olan Grossman, “Cool Cats TIME’ın DNA’sında var” şeklinde Twitter üzerinden paylaşım yaptı.

Keith A. Grossman Twıtter

Grossman attığı “tweet”te TIME’ın 7 Aralık 1981 tarihli sayısından bir kedi yüzü fotoğrafıyla paylaşımını süsledi.

Ayrıca Bay Grossman, Cool Cats topluluğunun pozitif, iyimser ve aile dostu olmasının iş birliğinin sağlamasında büyük rol oynadığını söyledi.

Keith A. Grossman Twıtter

Bununla birlikte Cool Cats ile TIME dergisinin ortaklığın sınırlı sayıda NFT veya bir koleksiyon ile gerçekleşecek.

Cool Cats ve TIME Dergisinin NFT Koleksiyonu

Bir TIME dergisi okuyan 4 farklı kediyi içeren NFT’ler oluşturuldu. Her karakterden 100 adet yapılacak. Özetle 400 adet NFT’lik bir koleksiyon olacak.

Cool Cats ve TIME Dergisi Meme Yarışmasıyla İş Birliğini Kutlayacaklar!

Herkesin katılabildiği yarışmada ortaklar, en iyi 8 “meme”yi seçecekler. Kazananların her birine, 400 adet NFT koleksiyonundan bir tane NFT verilecek. Kalan 392 NFT’yi ise, Cool Cat sahiplerine çekiliş yapılarak dağıtılacak. Yarışma 13 Ağustos – 20 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek.

TIME’ın Kripto Para Piyasasıyla Geçmişi

TIME Dergisi neredeyse 100 yaşında ama kendini güncel tuttuğu oldukça aşikar. Bu yıl, kripto para alanında birden fazla şekilde kendini gösterdi.

TIME’ın Cool Cats ile olan iş birliği, NFT alanına ilk girişi değil. Mart ayında, NFT olarak toplam üç özel baskı kapağını açık artırmaya çıkardı. Bunlar arasında TIME’ın en ikonik kapakları yer aldı. 8 Nisan 1966’da yayınlanan “Tanrı Öldü mü?” derginin tarihi boyunca yalnızca metin içeren ilk kapağıydı.

Bununla birlikte TIME, abonelikler için kripto para kabul ettiğini de açıklamıştı.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version