Muhabbit

TIME Dergisi Portföyünde ETH Tutacak!

Galaxy Digital ile yapılan anlaşma ile birlikte dergi içerisinde kullanıcılara metaverse ile ilgili eğitici içerikler yayımlayacak olan TIME, anlaşma kapsamında portföyünde ETH tutacak.

time

time

TIME dergisi portföyünde Ethereum (ETH) tutacağını açıkladı. Galaxy Digital ile yapılan anlaşma ile birlikte dergi içerisinde kullanıcılara metaverse ile ilgili eğitici içerikler yayımlayacak olan TIME, anlaşma kapsamında portföyünde ETH tutacak.

Partnerlik ile birlikte TIME, metaverse ile ilgili İLK 100 Şirket listesini hazırlayacak. Anlaşmanın finansal tarafı tamamen ETH tabanlıyken, alınan ETH’ler TIME tarafından tutulacak.

Geçtiğimiz Nisan ayında Grayscale ile yapılan anlaşma gereği portföyünde Bitcoin tutan TIME, yeni partnerlik ile birlikte ETH de tutacak.

TIME Başkanı Keith A. Grossman ve Galaxy Digital’dan Eva Casanova konu ile ilgili demeç vermeyi reddederken, anlaşmanın yaklaşık olarak 6 ay süreceği belirtiliyor.

“TIME for Learning” adı altında metaverse ile ilgili içerikler üretmeye başlayacak olan ekip, ilgili platformunu geçtiğimiz Aralık ayında duyurmuştu.

Galaxy Digital ise içerikleride ilgili TIME’a destekte bulunacak.

Aralık Ayında Başlıyor

Yapılan basın açıklamasına göre 31 Aralık 2021 itibarıyla “ilk 100 şirket” listelemesi için başvuruları almaya başlayacak olan TIME, başvurulara istinaden listeyi oluşturacak.

TIME dergisinin metaverse konsepti ve portföyünde ETH tutması hakkında sizin görüşünüz nedir?

Ethereum haberleri için: Ethereum Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version