Muhabbit

TimeShuffle, Muhabbit ile AMA Etkinliği Gerçekleştirdi!

TimeShuffle ekibi ile AMA etkinliğimiz 22 Haziran 2022’de Muhabbit Telegram kanalında gerçekleşti.

TimeShuffle ile AMA etkinliğimiz 22 Haziran 2022’de Muhabbit Telegram kanalında gerçekleşti. TimeShuffle ekibinden Pazarlama Yöneticisi ve Sosyal Medya Sorumlusu 0Wild DBS ve Topluluk Yöneticisi El Capitan konuğumuz oldu.

Etkinliğimiz iki turdan oluştu. İlk turda, Muhabbit ekibi olarak TimeShuffle ekibine 5 adet soru yönelttik ve cevaplarını aldık. İkinci turda ise Muhabbit Telegram grubu üyelerinden gelen sorulardan 5 tanesi TimeShuffle ekibi tarafından cevaplandı. Cevaplanan 5 sorunun sahibi, etkinlik ödülü olan 5 NFT’yi paylaştı.

Yöneltilen sorular ve TimeShuffle ekibinden gelen yanıtlar haberimizde sizlerle.

İlk Tur: Muhabbit’ten Gelen Sorular

Bize TimeShuffle projesinden bahsedebilir misiniz?

TimeShuffle, çeşitli tarihlerde yaşamış tarihi figürlerden yani kahramanlardan oluşan sıra tabanlı, Taktiksel RPG “Play and Earn” (Oyna ve Kazan) oyunudur.

Her oyuncu, oyuna ücretsiz bir kahramanla başlayabilir ve kahramanlarını oynadıkça geliştirebilir. Avalanche’ın kanıtlanmış ölçeklenebilirliğiyle “Oyna ve Kazan” modelimizin tüm potansiyelini ortaya çıkaracağına inanıyoruz.

Her oyuncu Kahraman (Hero) olarak adlandırdığımız 5 tarihi figürden 3’ünü kullanabilecektir (Einstein, Da Vinci, Kleopatra, Martin Luther, Lincoln ve başka birçok tarihi figür). Farklı kahramanların farklı meslekleri ve bununla birlikte farklı becerileri vardır. Örneğin Einstein hem müzisyen hem de bilim adamı olabilir.
Oyuncular ve PvE savaşlar, temel olarak kahramanlarınızı nasıl inşa ettiğinizle başlayan beceri, mantık ve taktikler gerektirecektir. Oyna ve kazan modeli kesinlikle eğlenceli ve ücretsiz!

NFT koleksiyonunun lansmanı için belirlenmiş bir tarihiniz var mı?

Gelecek günlerde net günü açıklayacağız, fakat Pre-Alpha (deneme sürümünden önce) yani bu ay sonu gibi NFT satışlarına başlamayı planlıyoruz.

Peki oyunun çıkış tarihiyle alakalı tahmini bir tarih var mı?

Alpha versiyonunun üçüncü çeyrekte tahminen 2022 Eylül ayında çıkması planlanıyor. Deneme sürümü (Pre-Alpha) ise 2022 Temmuz ayında gerçekleşecek.

Oyunun token ekonomisinden bahsedebilir misiniz? 2 tokenlı bir yapı söz konusuydu. Bunu açabilir misiniz?

Elbette! TimeShuffle ekosisteminde iki tokenımız var. Bunun ana nedeni, oyundaki yeni özellikleri etkinleştirirken riski azaltmaktır, böylece analistlerimiz oyun modelini değerlendirebilir ve borsalarda listelenen token TIMS’i etkilemeden durumu dengeleyebilir.

Bu nedenle $GOLD, sınırsız arzı olan ve belirli bir seviyeye kadar seçilen NFT’leri ve özellikleri satın almak için kullanılabilen bir oyun içi ödül para birimidir. Gelecekte $GOLD, oyunda daha fazla işlevselliğe sahip olacak.

TIMS, özellikle PvE’de özel ödüller için ek oyun içi yardımcı programa ve daha özel olarak kabul edilen karakterlerin üremesini bozma gibi özelliklere sahip yönetişim tokenıdır. Genesis NFT’lerinin yanında ekosistemdeki en güçlü varlıktır.

Son olarak, NFT’lerimiz tüm ekosistemde önemli bir rol oynamaktadır. Bir Genesis NFT edinmek, oyuncuların gelecekte karakter mint etme, arenadaki etkinliklere katılma ve ileride açıklayacağımız diğer etkinliklerden faydalanmasını sağlar. Ek olarak, NFT’ler, savaş sahnelerinde görsel olarak görülebilen bir statü sembolü olarak kabul edilir, aynı zamanda ekip için savaşan kahramanların becerilerini güçlendirir. Bundan dolayı Genesis NFT edinmek klanlar ve diğer oyuncular için ekonomik anlamda avantaj sağlar.

Özetle;

$TIMS, NFT satın almak için platformda bir ödeme yöntemi olarak kullanılabilir. $TIMS, platformda ve ayrıca yönetimde NFT satın almanın temel yöntemidir. $TIMS ana yardımcı programları stake & farm, oylama ve kahraman NFT’leri veya NFT öğeleri satın almak içindir.

İkinci token $GOLD. Oyuncuların görevler ve savaşlar yoluyla kazanacağı oyun içi para birimi. $GOLD ana hizmet tokenı olmaktadır. DNA shuffle üreme ücretini ödemek, gizemli NFT’lerin kilidini açmak ve ayrıca indirim kazanmak için kullanılır.

Piyasada birçok P2E modeline sahip oyun mevcut. TimeShuffle’ı diğer projelerden ayıran, onu farklı kılan özellik nedir?

Oyunumuz ve karakter tasarımı, çok uzun düşünülmüş bir süreçle yapıldığı için benzersizdir. Oyunumuzda oyuncular, gücünü tahmin bile edemeyeceği üstünlükte kahramanlar yaratmak için yeni karakterleri üretebilir ve birleştirebilir. Birleşme devam ettikçe bu kahramanlar güçlenir.

Bu birleştirme tekniği sonsuzdur. Cins fonksiyonu ile kahramanlarımızın sayılarında deflasyonist bir mekanizma yaratılacak bir unbreed özelliğimiz de var. Oyuncularımız hangi beceri yolunu seçmeye karar verirlerse versin, her oyuncu için etkileşimli bir oyun içi ortam oluşacağına şüphe yok!

Bunun bizi ekosistemdeki bütün projelerden ayırdığını düşünüyoruz ve blockchain endüstrisine katkıda bulunacağını düşünüyoruz.

DNASHUFFLE Makinesi, TimeShuffle.

Biz Play2Earn (Oyna-Kazan) değiliz . Biz Play and Earn(Oyna ve Kazan) modeline sahip bir projeyiz ve oyuna katılmak tamamen ücretsiz. Bununla birlikte insanları blockchain teknolojisine çekmek istiyoruz.

İkinci Tur: Katılımcı Soruları

Oyunla ilgili merak ettiğim şeyler şunlar: Zaman algısının ortadan kalkması ve barış mücadelesi fikirleri çok güzel. Oyunun engelli ve farklı bireylere yönelik sosyal sorumluluk planları nelerdir? Ayrıca yakın geçmişten ırkçılığa karşı mücadele eden yeni karakterleri oyunda görebilecek miyiz? NFT’ler sınırlı sayıda mı olacak?

Oyunumuz aslında çok farklı tarihi karakterleri ele alıyor. Da Vinci, Marie Currie, Cengiz Han, Frida Kahlo, Martin Luther King(özellike ırkçılığa karşı). Uluslararası alanda engellilerle alakalı çalışma yapmış bir tarihi karakter varsa tabii ki de bunu geri dönüş olarak kabul edip ekibe bildirebiliriz, Discord sunucumuzda öneriler kanalımız var ve oraya her daim bu tarz parlak önerilerinizi yazabilirsiniz. Fakat oyuna yeni karakterler gelecek. Genesis NFT’ler sınırlı sayıda olacak ve 5500 adet olarak üretilecek.

Sosyal sorumluluk planları için size özelden ayrıca bilgi vereceğim. Çok hassas bir konu, ekibe bu konuyu kesinlikle sormam gerekir.

Öncelikle merhaba. Bu kahramanlar arasında Türk asıllı birileri var mı? Eğer yoksa eklemeyi düşünür müsünüz?

Hayır yok, Türk diyemeyiz ama Cengiz Han var. Fakat ilerleyen tarihlerde oyuna yeni karakterler eklenecek. Önerilerinizi Discord sunucumuzdaki “Öneriler” kanalından bize bildirebilirsiniz 🙂

Market bu durumdayken bu tarz bir oyun çıkarmak cesur bir hamle. Oyunun token ekonomisinin işleyişi nasıl olacak yakma mekanizması var mı?

Ben gerçekten kaliteli projelerin marketten bağımsız ilerlediğini düşünüyorum. Ekiple topluluk oluşturulması aşamasında çalışıyor olsam da, uzun süredir bu piyasada olan ve bu projenin çok daha öncesi olduğunu biliyorum. Gerçekten çok iyi partnerler ve destekçilerimiz var. Güçlü bir topluluk desteğimiz var.

Token ekonomisi kısmı için ise yukarıdaki cevabımı yineleyeceğim;

$TIMS, NFT satın almak için platformda bir ödeme yöntemi olarak kullanılabilir. $TIMS, platformda ve ayrıca yönetimde NFT satın almanın temel yöntemidir. $TIMS ana yardımcı programları stake & farm, oylama ve kahraman NFT’leri veya NFT öğeleri satın almak içindir.

İkinci token $GOLD. Oyuncuların görevler ve savaşlar yoluyla kazanacağı oyun içi para birimi. $GOLD ana hizmet tokenı olmaktadır. DNA shuffle üreme ücretini ödemek, gizemli NFT’lerin kilidini açmak ve ayrıca indirim kazanmak için kullanılır.

Topluluk geri bildirimlerine önem veriyor musunuz? Sizin için ne kadar önemli?

Topluluk bizim için çok önemli ve topluluğun projeyi ayakta tutan omurgası olduğuna inanıyoruz. Bizim için sorulan sorulara hızlı ve tatmin edici cevaplar verebilmek çok önemli. Açılan ticketlar anında cevaplanır, çoğu sorunun cevabını almak 10 dakikadan fazla sürmez. Mutlu bir topluluk üyesi, projeye neden yatırım yapmasın ki :).

Bu platform kripto para dünyasına yeni girenler için uygun mu? Yoksa sadece profesyonel kullanıcılara mı hitap ediyor?

Hayır kripto paralar ile alakası olmayan insanlar da oyunumuzu oynayabilir. Zaten oyunumuz ücretsiz bir şekilde oynanabilecek. Dileyen kullanıcılar kendi kripto para okur yazarlıklarını geliştirebilir :).

Şimdiye kadar yaptığınız iş birlikleri nelerdir ve gelecekteki iş birlikleriniz neler olacak?

Crabada, Imperium Empires ve MetaDerby gibi, Avalanche ağındaki en iyi GameFi projeleri ile iş birlikleri yaptık. Alanının en iyileriyle ortaklıklar ve iş birlikleri yapmaya devam edeceğiz.

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Daha fazla Metaverse Haberleri için: Metaverse Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version