Muhabbit

TOGG Kripto Para Çıkarmayı Planlıyor!

TOGG için işlevsel bir kripto para geliştirilecek!

TOGG

TOGG muhabbit

Yakın bir zamanda yollarda olması planlanan yerli otomobilimiz TOGG, geçtiğimiz gün Bursa’da bulunan tesisinin tanıtımını yaptı.

Tesis tanıtımı esnasında TOGG CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş, projenin kısa bir süre içinde blockchain teknolojisi üzerine odaklanacağına ve işlevsel bir token geliştireceklerini açıkladı.

TOGG CEO’su: Tokenin Adı Toggen!

CEO, yaptığı sunum esnasında TOGG için işlevsel bir token sunmak istediklerini belirtti.

CEO, konu hakkında şu açıklamaları yaptı:

Blockchain teknolojisi sadece fintech amacıyla değil, aynı zamanda akıllı cihazların güvenliği için de kullanılabilecek bir teknoloji. Blockchain teknolojisi kısa bir süre içinde araçların üzerinde birer dijital cüzdan olmasına olanak tanıyacaktır.

Bunun yanı sıra TOGG, kendisini bir otomotiv şirketinden ziyade, teknoloji firması olarak konumlandırmayı amaçlıyor. Bildiğiniz gibi şirket, Farasis ile ortaklık yaparak SiRo isimli enerji depolama markasını gün yüzüne çıkarmıştı. Ayrıca kısa bir süre içinde şirket, Togg Akıllı ve Hızlı Şarj Çözümleri A.Ş. ile araç şarj istasyonu gibi çözümler sunmaya hazırlanıyor.

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce kripto paralar için hazırlanan yasa tasarısı hakkında konuşmaya başlandı.

Sizce bu tür adımlar, Türkiye’nin kripto paralara ve blockchain teknolojisine olan bakış açısına etki edebilir mi?

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version