Muhabbit

Tokenlon Borsası 10 Milyon “LON” Token Dağıtacak!

LON token DEX’teki işlem ücretlerini ödemek için kullanılacak.

Merkezi olmayan borsa Tokenlon, likidite madenciliği programının yeni bir aşamasına girecek ve DEX tasarımına giren tüm katılımcılarına ödüller dağıtacak.

Ethereum tabanlı bir borsa olan Tokenlon, likidite madenciliği teşvik programının 2. aşamasını 31 Ekim itibariyle başlattığını duyurdu. Borsa, Binance’in BNB’si gibi, platformda işlem ücretlerini ödemek için kullanılan “LON” tokenleri ile hem yatırımcıları hem de likidite sağlayıcılarını ödüllendirecek.  

Merkezi olmayan borsalar (DEX), kullanıcıların bir banka gibi merkezi bir üçüncü taraf olmadan kripto paralar arasında geçiş yapmasına olanak tanıyan akıllı sözleşmeler olarak bilinen otomatik kod bloklarını kullanır ve süreci kolaylaştırır.

Tokenlon açıklamasında likidite teşvik programları ile değişim protokolü kullanıcılarına ödüller dağıtacağını açıkladı. Tokenlon, teşvik programının ikinci aşaması kapsamında, önümüzdeki 50 gün boyunca Tokenlon’daki likidite havuzlarına katkıda bulunan yatırımcılara ve piyasa yapıcılarına 10 milyon “LON” token tahsis edeceğini bildirdi. Halihazırda 200 milyonluk toplam arzın 4 milyon LON’u ilk aşamada yatırımcılara tahsis edilmişti. Ancak DEX’teki işlem ücretlerini ödemek için kullanılacak olan LON token adresleri henüz serbest bırakılmadı. Bu nedenle LON token tahsileri şu an için devredilir durumda değil.

Ekim ayı için 1 milyar dolara yaklaşan aylık hacmi olan Tokenlon, benzersiz bir ticaret eşleştirme sistemine güç sağlamak için “0x Exchange” API’leri kullanıyor. 

Yapılan açıklamada kullanıcı emirlerinin, akıllı sözleşmeler kullanılarak zincir üzerinde takaslarda gerçekleştirilmeden önce, farklı merkezi ve merkezi olmayan fon kaynakları karşılaştırılarak yatırımcıların daha iyi bir fiyat alması hedeflendiği bildirildi.

Tokenlon büyümeden sorumlu başkanı Lucas Huang yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Daha iyi likidite sunmak, Tokenlon’un güvenli ve uygun merkezi olmayan değişim deneyimini, sektördeki en rekabetçi fiyatı ve derinliği sağlayarak dünya çapında daha fazla kullanıcıya sunmasına olanak tanıyacak.”

Tokenlon Hakkında

Tokenlon, 2017 yılında daha büyük token dijital varlık cüzdanı ürün teklifinin bir parçası olarak kuruldu. Başlangıçta token cüzdanında bir token takas aracı olarak kullanılan Tokenlon, Temmuz 2019’da bağımsız bir merkezi olmayan borsaya dönüştü. Singapur merkezli Tokenlon, Ekim ayının içerisinde ticaret hacmini geçen aya göre % 65’ten fazla artırdı.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version