Muhabbit

Tom Brady Kendi NFT Platformunu Başlatmaya Hazırlanıyor!

Tom Brady de NFT sektörüne giriş yaptı!

Tom Brady

Altı kez Super Bowl şampiyonu Tom Brady, kendi NFT platformunu başlatarak, NFT endüstrisinde yeni bir çağ açmaya hazırlanıyor.

Brady’nin CNN’e verdiği bir demeçte, Autograph isimli NFT platformunun spor, eğlence, moda ve pop kültürünün büyük figürlerinden bazılarını hedef alacağını ve benzersiz koleksiyonlar için bir araç olacağını söyledi. Platformun bu baharda piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Autograph CEO’su Dillon Rosenblatt, NFT ürünlerini oluşturmak, hayranlar ve koleksiyoncuların huzura sunmak için platformun “dünyanın en ironik isimlerini ve markalarını, sınıfının en iyisi dijital sanatçılarla” bir araya getireceğini doğruladı. Autograph, kullanıcılarına canlı müzayedeler ve indirimli ürün satışı gibi etkileşimli etkinliklerin yanı sıra, yüz yüze deneyimler de sunacak.

CNN’e göre Tom Brady ve girişimci Richard Rosenblatt, Autograph’da eş başkan olarak görev alacak. Şirketin web sitesine göre, danışmanlar ve başkanlar kurulunda Lionsgate CEO’su Jon Feltheimer, Live Nation CEO’su Michael Rapion, DraftKings’in kurucu ortakları Jason Robins ve Paul Liberman’ın yanı sıra Spotify’ın pazarlama müdürü Dawn Ostroff da bulunuyor.

Bildiğiniz gibi NFT’ler, Bitcoin ve Ethereum gibi kripto para birimlerinin altında yatan blockchain teknolojisinden yararlanarak çevrimiçi olarak geliştirilen benzersiz ürünlerdir. Bu yeni varlıklar, birçok kişi tarafından nadirliğin en büyük göstergesi olarak tanımlanıyor.

Winklevoss kardeşlerin Nifty platformu dahil olmak üzere, içerik üreticilerinin ve hayranların NFT’leri satmasına ve satın almasına olanak sağlayan pek çok NFT platformu bulunmakta. NFT’ler popülerleştikçe, küresel kripto şirketleri, artan talebe bir cevap olarak kendi NFT platformlarını ve bölümlerini oluşturmak adına kolları sıvamış durumda.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version