Muhabbit

Tom Brady ve Gisele Bündchen FTX’ten Hisse Senedi Aldı!

Ünlü ikili, FTX’in marka yüzü olacak!

Tom

Tom Brady ve Gisele Bündchen, uzun vadeli bir ortaklığın parçası olarak FTX’ten hisse senedi alarak, dijital varlık dünyasına adım attı.

Salı günü yapılan açıklamaya göre, hem Brady hem de Bündchen, FTX’in marka yüzü olacak. Kripto para borsası hisse senetleri konusunda açıklama yapmayı reddederken, ikiliye belirsiz bir miktarda kripto para vereceğini söyledi. Ayrıca Bündchen, FTX’in çevresel ve sosyal inisiyatif danışmanlığını da yapacak.

FTX’in kurucusu ve CEO’su Sam Bankman-Fried bir telefon görüşmesinde “Tom ve Gisele, alanında efsaneleşmiş isimler ve yaptıkları işin zirvesindeler. FTX’in temsil ettiği şeye göre, bu ikili bizim için biçilmiş bir kaftan.” şeklinde bir yorum yaptı.

29 yaşındaki CEO yönetimindeki FTX, sadece iki yıl önce çıkış yapmış olmasına rağmen dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri haline geldi. Bankman-Fried, geçmişte başka isimlerle olası ortaklık tekliflerini konuştuğunu, ancak bir şekilde anlaşmaların tamamlanamadığını belirtti.

İlginizi çekebilir: Sam Bankman-Fried kimdir?

Tom Brady Kripto Paralara Destek Veren bir İsim!

Bildiğiniz gibi Tom Brady, geçtiğimiz aylarda Twitter üzerinden kripto paralara destek verdiğini belirten bir profil fotoğrafı kullanmaya başlamıştı. Ayrıca Brady, NFT sektörüne de adım atmıştı.

Tüm bunların ışığında Bankman-Fried, “İkili kripto paralar ile ilk kez ilgilenmiyor, bu yüzden bu ortaklık çok daha doğal bir hale geldi.” dedi.

Tüm bunların haricinde FTX, bu ayın başlarında MLB ile bir anlaşma yaptı ve NBA takımı Miami Heat’in stadyumunun isim sponsorluğunu aldı.

Bankman-Fried, “Yapmak istediğimiz şeyler, gerçekten bizi öne çıkaracak ve bizi iyi bir şekilde temsil edecek şeyler olmalı.” şeklinde bir açıklama yaptı.

Hala FTX hesabınız yoksa bizim linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version