Muhabbit

Trabzonspor Tokeni TRA Paribu’da Listelenecek!

Trabzonspor tarafından yapılan açıklama ile birlikte, spor kulübünün taraftar tokeni TRA’nın Paribu’da listeleneceği duyuruldu.

trabzonspor

Trabzonspor tarafından yapılan açıklama ile birlikte, spor kulübünün taraftar tokeni TRA’nın Paribu’da listeleneceği duyuruldu.

Dijital imza törenini Youtube üzerinde yayınlayan Trabzonspor, Türkiye’nin ilk dijital imza törenini gerçekleştirdiklerinin altını çizdi.

İmza törenine Trabzonspor Başkanı Ahmet Ali Ağaoğlu, Tranbzonspor Genel Müdürü, Sinan Zengin, Socios Türkiye Direktörü Altuğ Öztürk, Socios CEO’su Alexandra Dreyfus ve Paribu CEO’su Yasin Oral katıldı.

Sanal ortamda gerçekleştirilen imza töreni ile birlikte Paribu ile işbirliği anlaşması imzalandı. Konu ile ilgili olarak Trabzonspor Genel Müdürü Sinan Zengin şunları söyledi:

Toplantının sonunda sözleşmeleri dijital olarak imzalayacağız. Bu bir ilk olacak. Malum süreç dolayısıyla toplantımızı online olarak yapmak zorunda kaldık. Aslında biraz da farkındalık yaratmak istedik. Fiziken bir araya gelmek ulaşım ve sağlık riski açısından zordu. Yerli kripto para borsası Paribu ile TRA Token için yeni bir sayfa açtık. Dünya çok hızlı değişiyor, finansal dünya çok daha hızlı değişiyor. Biz kulüp olarak bu tarz gelişmelere önceden hazırlık yapmak gibi bir politikamız var.

Sinan Zengin

Konu ile ilgili olarak Socios CEO’su Alexandra Dreyfus ise şunları söyledi:

Öncelikle bugün burada olduğumuz için herkese teşekkür ediyorum. Keşke Trabzon’da olabilseydim. Umarım ileride bir araya geleceğiz. Çok vaktinizi almayacağım, burada amacımız Trabzonspor’un Token’larını daha fazla kişiye ulaştırmak. Paribu üzerinden de dağıtımını yapabilmektir. Trabzonspor’un Token’larının büyümesi için odaklandık ve bu Token’ların daha fazla insana ulaşması için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Daha fazla insanın Trabzonspor Token sahibi olması, daha fazla söz sahibi olması ve bu ekosistemin büyümesi için gayret göstereceğiz. Socios’un vizyonunda taraftarlar ve kulüpleri birbirine bağlamak var. Socios burada bir köprü görevini de görüyor.

Alexandra Dreyfus

GAL Token Listelenmişti

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray’ın taraftan tokeni GAL Token’i listeleyen Paribu, ikinci bir taraftar Türk Spor Kulübü’nin taraftar tokenini listelemiş olacak.

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version