Muhabbit

TradingView Kampanyası ile Tüm Özelliklere Erişin!

Yapılan açıklama ile birlikte Siber Pazartesi İndirimi kapsamında yüzde 60’a varan indirimli fiyatlar kullanıcıları bekliyor.

tradingview

TradingView yeni bir kampanya hazırladı. Kampanya ile birlikte Pro, Pro+ ve Premium sürümler için önemli indirimler mevcut.

Yapılan açıklama ile birlikte Siber Pazartesi İndirimi kapsamında yüzde 60’a varan indirimli fiyatlar kullanıcıları bekliyor.

İLK 100 KRİPTO PARA BİRİMİ

Önümüzdeki bir gün boyunca geçerli olmaya devam edecek kampanyada 1 Aylık ekstra ücretsiz erişim de hediye ediliyor.

TradingView

İndirim ile birlikte Pro sürüm TradingView araçlarına aylık 9 $ gibi bir ücretle sahip olabiliyorsunuz. Pro + tarafında ise yüzde 50’lik indirim mevcut. Aylık 14.95 $ ücret ile sahip olabileceğiniz sürümde veri beslemesi hızı, grafik başına gösterge özellikleri dikkat çekiyor.

Premium abonelik için ise yüzde 60’lık bir indirim uygulanmış durumda. Standart ücreti 719 $ olan tam sürüme pakete aylık 23.98 $ ödeyerek sahip olma şansınız devam ediyor.

Tarifelerin tüm detaylarına ve farklılıklarına burada bulunan linkten ulaşmanız mümkün.

Arkadaşınıza Önerin 30 $ Kazanın

TradingView paketlerini bir arkadaşınıza önermeniz halinde siz ve arkadaşınız 30 $’a kadar bonus kazanabilirsiniz. Kazanılan bonuslar mevcut paketlerin yükseltilmesinde ve yeni paket satın almada kullanılabiliyor. 1 Aylık abonelik karşılığında 10 $ değerinde bonus kazanılırken yıllık aboneliklerde bu bonus 30 $ olarak karşınıza çıkmakta.

TradingView kampanyası ile ilgili tüm detaylara burada bulunan link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version