Muhabbit

TradingView’in 2022 Broker Ödülleri Sahiplerini Buldu!

2022 yılı değerlendirmeleri neticesinde en iyi Broker/Borsa ödülleri sahiplerini buldu. Bu yılın öne çıkan broker’larına gelin birlikte göz atalım.

TradingView’de bu yıl üçüncüsü düzenlenen en iyi broker’lar yarışmasında 2022 yılının en iyileri seçildi. ”TradingView Broker Ödülleri” için en iyiler belirlenirken; kullanıcıların geri bildirimleri, incelemeleri ve aynı zamanda, aracı kurumların TradingView’in kullandığı teknoloji metriklerindeki etkileşimi ve çalışma süreleri gibi birçok faktör değerlendiriliyor.

2022 yılı değerlendirmeleri neticesinde en iyi boker/borsa ödülleri sahiplerini buldu. Bu yılın öne çıkan broker’larına gelin birlikte göz atalım.

2022 Broker Ödülleri ve İşte Kazananlar

2022 yılının en iyi broker’ı Pepperstone seçildi. En popüler broker ise 2020 ve 2021 yıllarında olduğu gibi yine bu yıl OANDA oldu. Sosyal şampiyon seçilen FXCM, geçtiğimiz son iki yıldaki başarısını bu yıl da sürdürdü. En güvenilir broker ödülüne ise bu yıl Dhan seçildi. En iyi çoklu varlık broker’ı TradeStation bu yılla beraber son üç yılın lideri oldu. En iyi döviz broker’ı Capital.com seçilirken, en iyi vadeli işlem broker’ı Osmanlı Yatırım oldu. BingX ise geçtiğimiz yılki başarısını sürdürdü ve son iki yıl üst üste en iyi kripto para borsası seçildi.

TradingView Nedir?

En kısa ve anlaşılır bir tanımla TradingView; dünya çapında birçok finansal piyasadaki trader’lara, finansal verileri gelişmiş araçlar ve görsellerle ayrıntılı olarak sağlayan bir piyasa analizi platformudur. Piyasa fırsatlarını gözlemlemek ve yakalamak için dünya genelinde her ay 30 milyondan fazla trader ve yatırımcı TradingView tarafındandan sağlanan grafik platformlarını ve sosyal ağını kullanır.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version