Muhabbit

Travala.com, Merkeziyetsiz Airbnb Projesi Dtravel’ı Başlatıyor!

Binance destekli seyahat acentesi Travala.com, Dtravel adını verdiği merkeziyetsiz bir Airbnb uygulaması başlatacağını duyurdu.

travala.com muhabbit

Küresel kripto para borsası Binance tarafından desteklenen seyahat acentesi Travala.com, Dtravel adını verdiği merkeziyetsiz bir Airbnb uygulaması başlatacağını duyurdu.

Airbnb ev sahiplerinin farklı şehirlerden veyahut ülkelerden konutlarını ya da konutlarındaki bir odayı kullanıcılara kiralamasına olanak veren merkezi bir platform olmaktadır.

Travala.com, Airbnb gibi merkezi bir platform yerine merkeziyetsiz Dtravel platformunu başlatacağını duyurdu. Platformda Travala.com’un token’ı TRVL ile işlem yapılabilecek.

“Blockchain teknolojisiyle birlikte bir güven tohumunun ekildiğini söyleyebiliriz. Merkezi platformda asla sağlayamayacağınız bir düzeyde güveni, merkeziyetsiz Dtavel ile garanti edebilirsiniz.”

TRavala.com ceo’su juan otero

Travala.com’un CEO’su Juan Otero, Blockchain teknolojisindeki son gelişmelerin Dtravel’e daha iyi bir kader sağlayabileceğine dikkat çekti.

Travala.com, platform genelinde kripto para kullanımını teşvik etmeyi planlıyor. Üstelik evlerini Dtravel’de listeleyen ilk bin ev sahibine toplamda 35 milyon dolardan fazla TRVL token’ı kazanma şansı da veriyor.

Travala.com, CEO Değişikliği İle Çağ Atladı!

Travala.com CEO’luk görevine Juan Otero’nun gelmesiyle birlikte kripto para dünyasına giriş yaptı. Küresel kripto para borsası Binance desteğini de arkasına alan Travala, adından söz ettiren bir seyahat acentesi oldu.

Travala.com sürekli yeni partnerlikler ve gelişmelerin peşinde. CoinGate ile partnerliğini duyuran Blockchain tabanlı seyahat acentesinin token’ı AVA, farklı ürün ve hizmetlerin alımında ödeme aracı olarak kullanılmaya başlanmıştı.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version