Muhabbit

Travala Yeni Ortaklığıyla Tatilcilerin Yüzünü Güldürecek!

Travala.com, çevrim içi seyahat acentesi Expedia ile partnerliğiyle kripto para yatırımcılarının tatilde yüzleri gülecek.

bitcoin pasaport

Travala.com, çevrim içi seyahat acentesi Expedia ile partnerliğiyle kripto para yatırımcılarının tatilde yüzleri gülecek.

Seyahat rezervasyonlarında tercih edilen isim Travala.com, kripto paraları ödeme seçeneği olarak kabul etmesiyle kripto para dünyasında yaygınlaşmaya başlamıştı. Haziran ayının başında 2020 istatistiğini çıkaran Travala.com, pandemi şartlarına rağmen insanların tatil planları yaptığını ve bunların %21’ini Bitcoin ile ödediklerini açıklamıştı.

Travala.com, yaptığı yeni bir partnerlik ile sınırlarını genişletmeyi, daha çok kullanıcıya ulaşmayı amaçlıyor. Bu amaç uğruna bir başka çevrim içi seyahat acentesi olarak yüz binlerce insana ulaşan Expedia ile partnerlik kurduğunu açıkladı.

Partnerlik sayesinde Travala.com kullanıcıları, Expedia’nın 700 binden fazla otel ve konaklama yeri rezervasyonunda kripto para kullanabilecek. 230 ülkede 2 milyondan fazla seçeneğe sahip olan Expedia ile yapılan partnerlik Travala.com’un sınırlarını genişleterek daha çok insanı ödeme seçeneği olarak kripto para ile tanıştırabilecek.

Expedia Grubu Kıdemli Başkan Yardımcısı Alfonso Paredes, ortaklık hakkında konuştu. Paredes, şirketlerinin Travala.com’un kapsama alanını şu ana kadar olan genişlemesinden çok daha fazla genişleteceklerini vaat etti. Ayrıca yenilikçi bir yapıya sahip olduklarını ve kullanıcılara tercih ettikleri ödeme seçeneklerine kavuşturmanın önemli olduğunu dile getirdi. Travala.com’un CEO’su John Otero, Expedia ile çalışmanın şu dönemde güvenilir bir şekilde seyahat etmenin mümkün olduğunu gösterdiğini belirtti.

Travala.com Mayıs ayının sonunda CoinGate ile yaptığı partnerlik anlaşmasıyla gündeme gelmişti. Blockchain tabanlı teknolojileri etkin bir şekilde kullanan ve AVA adında bir token’ı bulunan seyahat acentesi Travala.com’un kripto para dünyası ile tatil dünyası arasında köprü oluşturma planı bu partnerlik sonucu pekişmişti.

CoinGate ile yaptığı anlaşmanın yanı sıra Expedia ile yaptığı bu yeni partnerlik anlaşması Travala.com’un sınırlarını genişletmesine yardımcı olacak. Artık daha fazla otel ve konaklama yerine ulaşabilen Travala, ödemeyi kripto para ile yapmak isteyen kripto para yatırımcıları için seçeneklerini çoğaltmış oldu.

Kripto para dünyasından bağımsız olarak da tatil yeri bakan insanların Travala.com’un ödeme seçeneklerinde “kripto para ile öde” seçeneğini görmeleri, merak uyandırıp onları kripto para dünyasına çekebilir.

 

Son Yazılar

Exit mobile version