Muhabbit

TRON Kurucusu Justin Sun, Bu Altcoin Projesine Yatırım Yapıyor!

Justin Sun yatırım yaptığı altcoin projesini açıkladı.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz ay TRON Kurucusu Justin Sun, algoritmik stablecoin çıkarmak için kollarını sıvamıştı.

Justin Sun, 21 Nisan 2022 Perşembe günü, kendi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, TRON blok zinciri üzerinde çalışmak üzere merkeziyetsiz bir stablecoin olan USDD’yi çıkaracağını kamuoyuna duyurmuştu.

USDD

TRON’un söz konusu algoritmik stablecoin’i USDD, 5 Mayıs 2022 tarihinde piyasa sürüldü. USDD’nin piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra TRON DAO Rezervi, USDD’yi desteklemek için yaklaşık 504,6 milyon dolarlık TRON ​​(TRX) alımı gerçekleştirmişti.

Sun, kamuoyuna yaptığı açıklamalarda Tron rezervinden ayrı olarak, farklı bir altcoin projesine de yatırım yapma fikrinden bahsetmişti. Merak edilen altcoin projesi ise Sun’ın attığı tweetle birlikte açığa çıkmış oldu.

TRON Kurucusu Justin Twitter Üzerinden Yaptığı Paylaşımda Yatırım Yaptığı Projeyi Açıkladı!

TRON Kurucusu Justin Sun 8 Mayıs 2022 tarihinde kendi Twitter sayfası üzerinden yaptığı paylaşımla “UST” satın aldığını açıkladı.

TRON kurucusunun paylaşımının ardından, Wu Blockchain olarak tanınan Çinli kripto para habercisi, Justin Sun’ın Curve Finance aracılığıyla 1 milyon dolar değerinde Terra(UST) satın aldığını Twitter üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Justin Sun’ın Tweetine Terra(UST) CEO’su Do Kwon’dan Cevap Geldi!

Justin Sun-Do Kwon

Justin Sun’ın UST’ye ilişkin tweet atmasından kısa bir süre sonra Terra CEO’su Do Kwon’dan cevap geldi.

Do Kwon, Justin Sun’a ne yapmaya çalıştığını sordu. TRON Kurucusu Justin ise Gizli planlarım olabilir!” şeklinde cevap verdi.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version