Muhabbit

Tron TRX Fiyat Analizi 25.06.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Tron’u inceliyoruz. Tron grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

trx fiyat analizi 1

tron trx fiyat analizi

Herkese selamlar ben CryptoTepe. Bugün fiyat analizi serimizin konuğu TRON yani TRX’i inceleyeceğiz. Tron destek direnç ve trendlerine değineceğim bu yazımda sizlere yardımcı olmaya çalışacağım.

TRX Fiyat 25 Haziran 2021

TRX mart ayından sonra ilk defa 0.05 düştü. BTC’nin 30.000 dolar altına inmesiyle markette yine ciddi düşüşler yaşandı ve TRX 0.05 dolar altını gördü. Şu an 0.06 dolar seviyesinde işlem görmekte.

TRX Grafik 25 Haziran 2021

Tron TRX fiyat grafiği 25.06.2021. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasında alınmıştır.

4 saatlik TRX grafiği. Grafikteki veriler Binance borsasının sağladığı TRX/USDT verileridir. Grafik lineer ayardadır.

TRX Analiz 25 Haziran 2021

Grafiğimizde bulunan mor alanlar destek ve direnç bölgeleri olarak çalışmakta. Ayrıca bir adet düşen trend görmekteyiz. Fiyat hareketlerini takip ederek en yüksek noktaların birleştirilmesi sonucu oluşan doğru ‘düşen trend’ olarak adlandırılır. Destek ve direnç bölgelerinin yanında trend takibi yapmakta önemlidir.

TRX Yorum 25 Haziran 2021

TRX grafiğimize baktığımız zaman fiyatın destek ve direnç bölgelerine verdiği tepki çok güzel. Bu bölgeleri belirleyip, aynı şekilde takip edebilirsiniz. Fiyat direnç bölgesinden tepki aldı ve şu an destek bölgesine yaklaşıyor. BTC tarafında 31.100 dolar destek seviyesine yaklaştığını düşünürsek, TRX grafiğimizin bu destek bölgesinden tepki alacağını düşünüyorum. Ayrıca grafiğimizde takip etmemiz gereken bir adet düşen trend çizgimiz bulunmakta, trend çizgimizi takip ederek kırılım durumunda pozisyonlar aranabilir.

Daha fazla teknik analiz, haber ve diğer kullanıcıların tron (TRX) yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Teknik Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version