Muhabbit

Tron TRX Direnci Test Etmeye Doyamadı

trx fiyat analizi 1

tron trx fiyat analizi

Herkese iyi akşamlar, bugünkü yazımda Tron (TRX) fiyat grafiğini inceleyeceğim. Bir süredir Tron grafiğinde takip ettiğimiz önemli bir direnç bölgesi vardı. Fiyat tekrar bu bölgeyi test ediyor şu an. Lafı fazla dolandırmayıp hemen analiz kısmımıza geçip grafiğin son durumuna bakalım.

TRX Fiyat 5 Kasım 2022

Fiyat son zamanlarda 0,065 dolar seviyesini test etmekteydi. Bugün de bu bölgeyi test etti ancak kıramadı. Yazıyı hazırladığım sırada 0,064 dolar bölgesinden işlem görüyor.

TRX Grafik 5 Kasım 2022

Tron TRX fiyat grafiği 05.11.2022. 12 saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Binance borsasında işlem gören Tron/Tether (TRX/USDT) paritesine ait fiyat verileri. Grafik TradingView’den temin edilmiştir ve 12 saatlik zaman dilimindedir.

TRX Analiz 5 Kasım 2022

Grafikteki yeşil bölgeler uzun süredir takip ettiğimiz farklı zaman dilimlerindeki destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Bu bölgelerden biri olan 0,065 dolar bölgesini fiyat yaklaşık 3 aydır test diyor. Ancak henüz bu bölgeyi kıramadı. Grafiğe hafif bir göz gezdirdiğimizde bile bu bölgenin kısa ve orta vadede ne kadar önemli olduğunu görmekteyiz. Bunun yanında bildiğiniz üzere bir destek veya direnç ne kadar test edilirse kırılma ihtimali o denli artar. Kripto para piyasasında son günlerde esen olumlu rüzgarı da düşünecek olursak, bu direnç bölgesinin kırılmasının yakın zamanda olacağını düşünebiliriz. Ancak riske girmemek adına kırılım gerçekleşmeden işleme girmemek gerekiyor. Kırılım gerçekleştiğinde ise 0,07 dolar bölgesini ilk hedef olarak alacağım.

TradingView hesabımıza ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla teknik analiz, haber ve diğer kullanıcıların tron (TRX) yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde TRX/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Teknik Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version