Muhabbit

Tron TRX Fiyat Analizi 05.10.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Tron’u inceliyoruz. Tron grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

trx fiyat analizi 1

tron trx fiyat analizi

Herkese iyi akşamlar fiyat analizi yazı dizimin bu akşamki bölümünde Tron (TRX)’u inceleyeceğim. Uzun zamandır Tron fiyat analizi yapmadığımı fark ettim. Grafikleri tararken Tron’da güzel bir yapı da bulunca bu akşamki yazımda ona yer verdim. Şimdi analiz kısmımıza geçelim.

TRX Fiyat 5 Ekim 2021

Son zamanlarda 0,08 dolar bandına kadar gerileyen TRX buradan güzel bir tepki aldı. Buradan yaptığı yükselişle 0,096 bandına kadar yükseldi. Şu anda da bu bölgeye yakın bir noktadan işlem görmekte.

TRX Grafik 5 Ekim 2021

Tron TRX fiyat grafiği 05.10.2021. 2 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Binance borsasında listeli Tron/Tether (TRX/USDT) paritesine ait fiyat grafiği. Grafik 2 saatlik zaman dilimindedir ve Tradingview’den temin edilmiştir.

TRX Analiz 5 Ekim 2021

Grafikteki yeşil alanlar her grafiğimde olduğu gibi destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Grafikteki yatay beyaz çizgi de aslında bir direnç bölgesi. Ancak aynı zamanda aşağıda bahsedeceğim formasyonun ilk hedefi. Bundan dolayı ayrı bir şekilde gösterdim.

Bugün bizim asıl üzerinde duracağımız bölge 0,095 dolar bandı. Bu bölgenin altında bir Çanak&Kulp (Cup&Handle) formasyonu oluştuğunu görmekteyiz. Fibonacci ölçümü yaptığımda da formasyon kurallarına uyduğunu görmekteyim. Şu anki tek eksiğimiz 0,095 dolar bölgesinin kırılması.

TRX Yorum 5 Ekim 2021

Yukarıda şu an oluşan formasyondan bahsettim. Ancak şu an bu formasyona “ihtimal” diyebiliriz. Çünkü neckline dediğimiz yer henüz kırılmamış durumda.

Daha fazla teknik analiz, haber ve diğer kullanıcıların tron (TRX) yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Teknik Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version