Muhabbit

Tron TRX Fiyat Analizi 10.04.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Tron’u inceliyoruz. Tron grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

trx fiyat analizi 1

tron trx fiyat analizi

Bu akşamki fiyat analizi yazımda Tron (TRX) grafiğini inceleyeceğim. Geçtiğimiz günlerde TRX oldukça hızlı yükselmişti. Ancak maalesef ki bu yükselişin düşüşü de o denli hızlı oldu. Şimdi analiz kısmımıza geçelim.

TRX Fiyat 10 Nisan 2022

Mart ayının sonunda fiyat 0,080 dolar bölgesine kadar yükselmişti. Ancak 0,080 dolar seviyesine ulaşamadan 0,07950 dolar seviyesi tepe noktası oldu. Sonrasında ise kırmızı mumlar arka arkaya geldi ve yazıyı hazırladığım sırada0,063 dolarda işlem görüyor.

TRX Grafik 10 Nisan 2022

Tron TRX fiyat grafiği 10.04.2022. 6 saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Binance borsasında işlem gören Tron/Tether (TRX/USDT) paritesine ait fiyat verileri. Grafik TradingView’den temin edilmiştir ve 6 saatlik zaman dilimindedir.

TRX Analiz 10 Nisan 2022

Grafikteki yeşil bölgeler orta vadede TRX grafiğinde takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Önceki yazılarda 0,072 dolardaki direnç bölgesini konuşuyorduk. Fiyat orayı kırarak 0,080 dolar bölgesine kadar yükselmişti. Ancak sonrasında bu bölge tekrar kırıldı. Yani burası yine karşımıza direnç bölgesi olarak çıkacak.

Yukarıda bahsettiğim 0,072 dolar bölgesinin kırılmasıyla birlikte fiyat hızlıca değer kaybetti ve 0,062 dolar bölgesindeki desteğine kadar indi. Şu an fiyat burada tutunmuş görünüyor. Bu bölgeyi birkaç defa test etse de henüz kırılmadı bu destek.

Ayrıca grafikte sağ tarafta iki tane düşen trend çizdim. Fiyat bu iki trendi de ikişer kez test etmiş durumda. Ancak burayı yakından takip etmeyeceğim. Çünkü henüz güvenilir olduklarını düşünmüyorum. Eğer 3. testler gelirse o zaman yakından takip etmeye başlayacağım.

Bu analizi TradingView üzerinde ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla teknik analiz, haber ve diğer kullanıcıların tron (TRX) yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde TRX/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Teknik Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version