Muhabbit

Tron TRX Fiyat Analizi 20.05.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Tron’u inceliyoruz. Tron grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

trx fiyat analizi 1

tron trx fiyat analizi

Herkese selamlar ben CryptoTepe bu akşam fiyat analizi serimizin konuğu TRON yani TRX’i inceleyeceğiz. TRX/USDT paritesinin yanında TRX/BTC paritesi içinde küçük bir vurgu yapmak istediğim noktalar olacak. İsterseniz şimdi fiyat grafiğindeki son durumlara bakalım.

Tron TRX fiyat grafiği 20.05.2021. 4 saatlik grafik, veriler Binance borsasında alınmıştır.

Grafikte mor belirttiğim alanlar her zamanki gibi destek ve direnç bölgeleri olarak çalışmakta ve grafiğimizde yükselen yeşil trend çizgimiz bulunmaktadır.

Son TRX fiyat analizimde 2 tane yükselen trend ile durumu daha net açıklamaya çalışmıştım. Trx’de bir önceki yükselen trend kırılımı sonrası yaşanan düşüş %40 oranındaydı. Markette yaşanan son dump sonrası TRX %53 oranında büyük değer kaybetti ve güçlü desteklerini tek tek kıran TRX 0.06 dolar seviyesindeki destek bölgesinden tepki aldı.

Şu anki fiyatımızı teknik olarak değerlendirecek olursak 3.5 aylık bir yükselen trend desteği üzerinde bulunuyor, trend çizgimizin altına fitil atmış fakat trend altında mum kapanışı yapmamış olması trendin bozulmaması için olumlu olmuş.

0.1 dolar seviyesi hem psikolojik direnç olarak görülmesi hem de bu bölgede fraktal direnç bölgemizin bulunması nedeniyle yeni yükselişler için bu bölgenin geçilmesi şart.

Fiyatın burada akümüle olup yükseleceğine inansam da geçmişte TRX için güçlü direnç bölgesi 0.04 dolar seviyesiydi, bildiğiniz gibi kırılan güçlü dirençlerin daha sonra güçlü bir destek olma potansiyeli vardır. Yani 0.06 dolar kaybedilirse 0.04 dolar seviyesindeki desteğinden altı stoplu olacak şekilde değerlendirilebilir.

TRX/USDT grafiği için son durum böyleydi, TRX/BTC grafiğimizde değineceğim küçük bir nokta sonrası yazımızı bitireceğiz.

TRX/BTC Paritesi Yorumu

Tron/Bitcoin TRX/BTC fiyat grafiği 20.05.2021. Günlük grafik, veriler Binance borsasında alınmıştır.

Grafikte kırmızı belirttiğim alanlar destek ve direnç bölgeleri olarak çalışmakta ve grafiğimizde düşen yeşil trend çizgimiz bulunmaktadır.

Marketin genelini takip ettiğimiz zaman majör coinlerin  XXX / BTC paritelerinde yıllara varan düşen trendler olduğunu görüyoruz ve BTC paritelerindeki düşen trend kırılımlarının ardından güzel yükselişler getirdiğini gördük, yaklaşık 1100 günlük bir düşen trendi bulunan TRX / BTC paritesini yakından takip etmekte fayda var. Bu trend kırılımı olduğu zaman TRX den sıkça bahsedeceğimizi düşünüyorum. Trend çizgimize en yakın direnç bölgelerini de grafikte belirttim. Fakat kırılmadığı sürece sadece bir ihtimal olmaktadır.

Daha fazla teknik analiz, haber ve diğer kullanıcıların tron (TRX) yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Teknik Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version