Muhabbit

Tron TRX Fiyat Analizi 29.11.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Tron’u inceliyoruz. Tron grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

trx fiyat analizi 1

tron trx fiyat analizi

Herkese iyi akşamlar, bu akşamki yazımda Tron grafiğini inceleyeceğim. Önceki Tron fiyat analizi yazımın üzerinden yaklaşık 1 ay geçmiş ve haliyle grafikte birçok değişiklik olmuş. Şimdi Tron grafiğinin son durumuna bakalım.

TRX Fiyat 29 Kasım 2021

Kasım ayının ortasında 0,13 dolar bandını zorlayan TRX maalesef ki o bölgede tutunamadı ve düşüş yaşadı. Yaşadığı düşüşlerle beraber 0,1 doların altına inip 0,09 seviyesine kadar geriledi. Yazıyı hazırladığım saatte ise 0,095 dolar bandından işlem görmekte.

TRX Grafik 29 Kasım 2021

Tron TRX fiyat grafiği 29.11.2021. 2 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Tron/Tether (TRX/USDT) paritesine ait fiyat grafiği. Grafik TradingView’den temin edilmiştir ve 2 saatlik zaman dilimindedir.

TRX Analiz 29 Kasım 2021

Grafikteki yeşil bölgeler Tron grafiğinde takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Bu bölgeler kısa/orta vadeli diyebilirim.

Son 2 haftada yaşadığımız düşüşler Tron fiyatını da kötü etkiledi. Fiyatın yaklaşık %30 değer kaybettiğini görmekteyiz. Ancak grafikte güzel gelişmeler de olmuyor değil. Grafiğin sağ tarafına baktığımızda fiyatın 0,90 dolar bölgesindeki destekten 2 kere tepki aldığını görmekteyiz. Ancak buranın ikili dip formasyonuna uymadığını belirtmek isterim. Grafikte oklarla belirttiğim yerde pozitif RSI uyumsuzluğu bulunmakta. Bu pozitif uyumsuzluğun etkisiyle 0,96 bandındaki direnç kırılabilirse kısa vadede satış baskısının kırılacağını düşünüyorum.

TRX Yorum 29 Kasım 2021

Şimdi genel olarak grafiği yorumlayacak olursam, düşüşün ardından bir pozitif uyumsuzluk olması dönüş göstergelerinden biridir. Bununla birlikte bunun destek üzerinde oluşması olumlu yanlardan biri. Grafiğin 2 saatlik olduğunu da göz önünde bulundurursak bu olumlu etkinin kısa vadede işe yarayacağını söyleyebilirim.

Bu analizi TradingView üzerinde ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla teknik analiz, haber ve diğer kullanıcıların tron (TRX) yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Teknik Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version