Muhabbit

Tron TRX Fiyat Analizi 31.05.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Tron’u inceliyoruz. Tron grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

trx fiyat analizi 1

tron trx fiyat analizi

Herkese selamlar ben CryptoTepe. Bugün hazırlayacağım fiyat analizinde TRON yani TRX inceleyeceğiz. Tron destek direnç ve trend çizgisine değineceğim bu yazımda sizlere yardımcı olmaya çalışacağım.

Tron TRX fiyat grafiği 31.05.2021. Saatlik grafik, veriler Binance borsasında alınmıştır.

Grafikte mor belirttiğim alanlar destek ve direnç bölgeleri olarak çalışmakta ve grafiğimizde yeşil düşen trend çizgimiz bulunmaktadır.

Grafiğe ilk baktığımızda gözümüze çarpan  düşen trend çizgimiz bizi karşılıyor. Düşen trend çizgimiz yaklaşık 0.09 dolar seviyesinde başlıyor. Şu an fiyatımız 0.075 dolar, bu bölgede trend çizgimizin üstüne bir fiyat hareketi gelmiş fakat trend üstünde kalması önemli. Teknik olarak baktığımız zaman trend çizgisi kırıldığında, altına düşmediği sürece fiyat hareketinin yukarı olması beklenir. Düşen trend kırılımlarında dikkat edilmesi gereken noktalardan biri, fiyatın kırdığı trend çizgisinin altına tekrar düşmesi durumunda dikkat edilmelidir.

Tron TRX Grafiğinde Son Yorum

TRX kırdığı düşen trend çizgisinin hacimli olmaması akıllara fake kırılım mı sorusunu getirebilir.  Evet hacimli kırılımlar bir onay olabilir, mum kapanışları bir onay olabilir. Bu şekilde verileri takip etmek faydalı olacaktır. TRX kırdığı düşen trend çizgimizde bulunuyor şu an, eğer fiyat düşen trend çizgimize en yakın desteğin altında mum kapanışı yaparsa pozisyonlarda dikkat edilmesi gerekir. Ancak umarım TRX yatırımcılarını üzmez ve önündeki direnç bölgelerini tek tek test etmek için yükselişine başlar. Bu nedenle şu an bulunduğu bölgede yapacağı hareketi oldukça önemli buluyorum ve yakından takip ediyorum.

TRX grafiği için teknik değerlendirmelerim bu şekildeydi, ilerleyen günlerde TRX grafiğimizi tekrar güncelleyeceğiz.

Daha fazla teknik analiz, haber ve diğer kullanıcıların tron (TRX) yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Teknik Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version