Muhabbit

Trump: “Dünyanın Para Birimi Dolar Olmalı, Bitcoin Değil!”

ABD’nin eski başkanı Donald Trump, Bitcoin ile alakalı açıklamada bulundu.

Amerika Birleşik Devletleri’nin eski Başkanı Donald Trump, bugün (7 Haziran 2021) Fox’un Fox Business kanalında verdiği demeçte kripto paralar ile alakalı açıklamada bulundu.

Son zamanlarda Amerika’da sık sık meydana gelen siber saldırılardan bahseden Trump, genç neslin teknoloji ile arasının oldukça iyi olduğunu ifade etti. Ardından konu, siber saldırılarda kullanılması ile sıkça adından söz ettiren Bitcoin ve kripto paralara geldi.

Trump, Bitcoin başta olmak üzere kripto paraların Dolar’a karşı bir oluşum olduğunu ifade etti. Doların dünyanın para birimi olması gerektiğini her fırsatta dile getirdiğini ifade eden Trump, ona karşı olan her oluşuma karşı olacağını söyledi.

“Dünyanın para birimi Dolar olmalı, Bitcoin değil.”

Bununla birlikte Bitcoin başta olmak üzere kripto paraların düzenlemelerinin oldukça önemli olduğunu ve mutlaka sıkı bir regülasyon sürecinden geçmesi gerektiğini yoksa Dolar’ın önemini kaybedeceğini ekledi.

Trump Da Siber Saldırı Kurbanı!

ABD’nin eski Başkanı Donald Trump da siber saldırılardan payına düşeni almıştı. Donald Trump’ın da müşterisi olduğu New York merkezli hukuk firması Grubman Shire Meiselas&Sacks’e siber saldırıda bulunan siber suçlu grubu, yaklaşık 756 GB’lık veriyi ele geçirmiş ve Trump’tan 42 milyon dolarlık XMR istemişti.

“Seçim yaklaşıyor ve kirli çamaşırlarından oluşan bir dağ bulduk. Trump bey koltukta oturmaya devam etmek istiyorsa 42 milyon dolarlık XMR versin.”

Daha fazla bilgi için: Donald Trump Siber Saldırı Mağduru

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version