Muhabbit

Tron TRX Fiyat Analizi 04.06.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Tron’u inceliyoruz. Tron grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

tron fiyat analizi 4

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda TRON yani TRX’i inceleyeceğiz. TRX grafiğindeki güncel gelişmelere ve olası fiyat hareketlerine değineceğim fiyat analizi yazısında sizlere yardımcı olmaya çalışacağım.

TRX Fiyat 4 Haziran 2022

0,08 dolar seviyesinde işlem gören TRX, direnç bölgesine yakın bir noktada hareketini sürdürmekte. En yakın destek seviyesine baktığımız zaman 0,075 dolar seviyesi takip edilebilir.

TRX Grafik 4 Haziran 2022

Tron TRX fiyat grafiği 04.06.2022. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Destek, direnç ve yükselen trend çizgileri yardımıyla takip edeceğimiz grafik TradingView aracılığıyla hazırlanmıştır. Grafiğimiz Binance borsasının TRX/USDT paritesine aittir. 4 saatlik zaman diliminde inceleyeceğimiz grafiğin alt kısmında ise RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

TRX Analiz 4 Haziran 2022

Destek ve direnç bölgeleri mor alanlar yardımıyla belirtilmiştir. Destek ve direnç bölgelerimizin yanında yükselen trend çizgileri de bizler için oldukça önemli. Grafiğimizin alt tarafında 4 temaslı yükselen trend çizgisini 11 Mayıs 2022 tarihli TRX fiyat analizinde aktarmıştım. Güncel TRX grafiğinde 6 temaslı bir yükselen trend çizgisi daha bulunmakta. Bu trend çizgimizde kırılım gerçekleşti ve kırılım ardından %7 oranında düşüş yaşandı.

Güncel grafiğimizi değerlendirecek olursak yükselen trend kırılımı ardından destek seviyelerini takip etmek mantıklı olacaktır. Şu an en yakın destek seviyemiz 0,075 dolar. TRX bu seviyeden güçlü bir tepki alamaması durumunda 0,075 dolar destek seviyesini kaybederek son fiyat analizinde belirttiğimiz yükselen trend çizgisine kadar gerileyebilir.

TRX Yorum 4 Haziran 2022

TRON grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla teknik analiz, haber ve diğer kullanıcıların tron (TRX) yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde TRX/USDT hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Teknik Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version