Muhabbit

Tron TRX Fiyat Analizi 06.08.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Tron’u inceliyoruz. Tron grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

trx fiyat analizi 1

tron trx fiyat analizi

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda TRON yani TRX’i inceleyeceğiz. Tron grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası fiyat hareketlerini değerlendireceğimiz fiyat analizi yazımızda sizlere yardımcı olmaya çalışacağım.

TRX Fiyat 6 Ağustos 2022

Tron, gün içerisinde 0,0706 dolar seviyesine kadar yükseldi. Fiyat analizini hazırladığım bu saatlerde 0,06995 dolar seviyesinde işlem görmekte.

TRX Grafik 6 Ağustos 2022

Tron TRX fiyat grafiği 06.08.2022. 1 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Tron grafiğini Binance borsasının TRX/USDT paritesini kullanarak TradingView aracılığıyla hazırladım. 1 saatlik zaman diliminde olan grafik üzerinde destek, direnç ve alçalan kanal yapısı bulunmaktadır. Fiyatın, alçalan kanal yapısının alt ve üst çizgilerinden aldığı tepkiler beyaz ok işaretleri yardımıyla gösterilmiştir. Ayrıca grafiğin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

TRX Analiz 6 Ağustos 2022

Grafikteki mor bölgeler TRX grafiğinde takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Şu an 0,069 dolar destek seviyesinin üzeride işlem gören TRX grafiğinde, destek ve direnç bölgelerimiz kadar alçalan kanal yapısı da oldukça önemli. Kanal yapısını güvenli kabul etmemiz için kanal alt ve üst çizgisine toplam 5 temas olması gerekir. Güncel TRX grafiğine baktığımız zaman kanal alt çizgisine 2, kanal üst çizgisine 3 temas bulunmakta. Toplamda 5 temas bulunan alçalan kanal yapısını güvenilir olarak kabul edebiliriz.
Kanal üst çizgisinden tepki alan TRX, destek bölgesine yaklaşmış durumda. Bu nedenle fiyat grafiği yakından takip edilmeli. Destek bölgesinden alıcıları toplayarak, alçalan kanal yapısının üst çizgisini tekrar test edebilir. Kanal üst çizgisinin kırılması durumunda bir kanal boyu yükseliş beklenir. Umarım en kısa sürede kanal üst çizgisi aşılır ve TRX yatırımcılarını mutlu eder.

TRX Yorum 6 Ağustos 2022

Tron grafiğinde alçalan kanal yapısı oldukça önemli. Bu nedenle kanal alt ve üst çizgisine alarm kurabiliriz.

TRON grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla teknik analiz, haber ve diğer kullanıcıların tron (TRX) yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde TRX/USDT hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Teknik Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version