Muhabbit

Tron TRX Fiyat Analizi 07.04.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Tron’u inceliyoruz. Tron grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

tron fiyat analizi 4

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda TRON yani TRX’i inceleyeceğiz. Markette yaşanan düşüş ile birlikte ciddi geri çekilmeler yaşandı. Yaşanan düşüş sonucunda TRX nasıl etkilendi değerlendireceğiz. Ayrıca grafiğimizin güncel durumunu değerlendirerek en uygun stratejiyi oluşturacağız. Şimdi fiyat, grafik, analiz ve yorum başlıklarına geçelim.

TRX Fiyat 7 Nisan 2022

Şu an 0,0636 dolar seviyesinde işlem gören TRX, destek bölgesine yakın seviyede işlem görmekte. Nisan ayının ilk haftasında düşüş eğiliminde olan grafiğimiz, bu seviyeden tepki alabilir.

TRX Grafik 7 Nisan 2022

Tron TRX fiyat grafiği 07.04.2022. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Binance borsasının sağladığı TRON/TetherUS (TRX/USDT) paritesini kullanarak hazırladığım grafik TradingView aracılığıyla hazırlanmıştır. 4 saatlik zaman diliminde inceleyeceğim grafiğimizin üzerinde destek ve direnç bölgeleri bulunmaktadır. Ayrıca grafiğimizin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

TRX Analiz 7 Nisan 2022

Destek ve direnç bölgelerimiz her zaman olduğu gibi mor alanlar yardımıyla belirtilmiştir. Geçmiş TRX fiyat analizlerimden hatırlayacağınız gibi destek ve direnç bölgeleri aynı şekilde konumlandırılmıştır. Oldukça iyi çalışan destek ve direnç bölgelerimizi aynı şekilde kullanmaya devam edeceğiz.

0,072 dolar seviyesinin altına düşmesinin ardından hızlı bir şekilde değer kaybeden TRX, 0,062 dolar desteğine geldi. Bu seviye geçmiş fiyat hareketlerinde güçlü bir destek bölgesi olarak çalışmaktaydı. Bu nedenle fiyatın tepki almasını beklemekteyim. Yeni pozisyon açmayı düşünenler yakın stop fırsatıyla destek altında zarar kesilecek şekilde işlem düşünebilir.

Diğer yandan şu an bulunduğumuz konumun kaybedilmesi durumunda 0,05 dolar destek seviyesi gündeme gelecektir.

TRX Yorum 7 Nisan 2022

Düşüş yaşanan dönemlerde dip aramak ciddi zararlara sebebiyet verebilir. Bu nedenle portföy yönetimi bu noktada oldukça önem teşkil etmekte. TRX umarım destek bölgesinden tepki alır ve destek bölgesi dip olarak çalışır.

TRON grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla teknik analiz, haber ve diğer kullanıcıların tron (TRX) yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde TRX/USDT hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Teknik Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version