Muhabbit

Tron TRX Fiyat Analizi 21.10.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Tron’u inceliyoruz. Tron grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

trx fiyat analizi 1

tron trx fiyat analizi

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda TRON yani TRX’i inceleyeceğiz. TRON grafiğindeki destek, direnç ve yükselen trend çizgisine değineceğim yazımda sizlere yardımcı olmaya çalışacağım. Sizleri fazla bekletmeden teknik göstergeleri ve olası hareketleri inceleyeceğimiz yazımıza geçelim.

TRX Fiyat 21 Ekim 2021

9 Ekim tarihinde 0.105 dolar seviyesine kadar yükselen TRON bu bölgeden tepki almıştı. Tekrar 0.105 dolar seviyesindeki direnç bölgesini test eden TRON bu bölgeden red aldı ve 0.1 dolar destek seviyesine kadar geriledi. TRON fiyat analizi yazımı hazırladığım saatlerde 0.1 dolar seviyesinde işlem görmekte.

TRX Grafik 21 Ekim 2021

Tron TRX fiyat grafiği 21.10.2021. 2 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Grafiğimizde kullanılan veriler Binance borsasının sağladığı TRON/TetherUS (TRX/USDT) paritesine aittir. Tradingview aracılığıyla hazırlanan grafiğimiz 2 saatlik zaman dilimindedir ve logaritmik ayarlardadır. Grafiğimiz üzerinde bir adet yeşil yükselen trend çizgimiz bulunmaktadır. Ayrıca fiyatın yükselen trend çizgisinden aldığı tepkiler beyaz ok işaretleri ile gösterilmiştir.

TRX Analiz 21 Ekim 2021

TRX grafiğinde takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini mor alanlar ile belirttim. Fiyat analizi serimizi takip edenler TRX destek ve direnç bölgelerini hatırlayacaktır. Bu bölgeleri aynı şekilde takip etmeye devam ediyorum. Tradingview üzerinde aynı seviyeleri grafiğinize çizerek aynı şekilde takip edebilirsiniz. Destek bölgelerimizin öneminden bahsettikten sonra yükselen trend çizgimize geçebiliriz. Yükselen trend çizgimiz destek bölgemiz ile kesişmesi oldukça olumlu bir durum. Bu seviyeden açılacak işlemlerin stop mesafesi yakın olacaktır. Fiyat destek bölgesini kaybederse aynı zamanda yükselen trend çizgimizin altına düşecektir bu nedenle zarar kesmek mantıklı olacaktır.

TRX Yorum 21 Ekim 2021

Bildiğiniz gibi yükselen trend çizgisi ile destek bölgesinin kesişimi aradığımız güzel yapılardan biridir. Umarım bu seviyenin altına düşmez ve yükselişini devam ettirir. TRON grafiğimiz için güncel teknik analizim bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla teknik analiz, haber ve diğer kullanıcıların tron (TRX) yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Teknik Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version