Muhabbit

Tron TRX Fiyat Analizi 22.08.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Tron’u inceliyoruz. Tron grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

trx fiyat analizi 1

tron trx fiyat analizi

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda TRON yani TRX’i inceleyeceğim. TRX grafiğindeki önemli seviyeleri teknik açıdan değerlendireceğiz. Ayrıca olası fiyat hareketlerini inceleyerek işlem fırsatı arayacağız.

TRX Fiyat 22 Ağustos 2022

0,062 dolar ile 0,072 dolar arasında fiyat hareketini sürdürmeye devam eden TRON, şu an 0,0652 dolar seviyesinde işlem görmekte.

TRX Grafik 22 Ağustos 2022

Tron TRX fiyat grafiği 22.08.2022. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Grafik TradingView aracılığıyla hazırlanmıştır. 4 saatlik zaman diliminde olan grafiğimizde Binance borsasının TRX/USDT paritesi kullanılmıştır. Destek ve direnç bölgeleri bulunan grafiğimizin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

TRX Analiz 22 Ağustos 2022

Destek ve direnç bölgelerimiz her zaman olduğu gibi mor alanlar yardımıyla gösterilmiştir. Bu seviyeleri incelediğimiz zaman, fiyatın 0,062 dolar destek bölgesi ile 0,072 dolar direnç bölgesi arasında uzun bir süredir sıkıştığını görmekteyiz. Şu an 0,067 dolar direnç bölgesine yakın olan TRX, direnç bölgesinden tepki alarak güçlü destek bölgesi olan 0,062 dolar destek seviyesine kadar düşüş yaşayabilir. Bu nedenle mevcut işlemlerde daha dikkatli olmakta fayda var.

Güncel TRON grafiğinde yeni işlem arayanlar için en uygun bölgelere değinecek olursak, ilk destek seviyemiz olan 0,062 dolar seviyesi takip edilebilir. Bu seviye yukarıda belirttiğim gibi oldukça önemli. Geçmiş fiyat hareketlerinde oldukça güçlü tepki bölgesi olarak çalışan 0,062 dolar seviyesi umarım kaybedilmez ve aynı şekilde çalışmaya devam eder.

TRX Yorum 22 Ağustos 2022

Destek ve direnç bölgelerimiz oldukça iyi çalışmakta. Bu seviyeleri kendi grafiğinizin üzerine ekleyerek takip edebilirsiniz.

TRON grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla teknik analiz, haber ve diğer kullanıcıların tron (TRX) yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde TRX/USDT hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Teknik Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version