Muhabbit

Tron TRX Fiyat Analizi 23.02.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Tron’u inceliyoruz. Tron grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

tron fiyat analizi 4

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda TRON yani TRX’i inceleyeceğiz. Son TRX grafiğimizi gözden geçireceğiz ve güncel gelişmeleri ele alacağız. Sizleri çok fazla bekletmeden Tron grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası hareketlerini incelemeye başlayalım.

TRX Fiyat 23 Şubat 2022

5 Ocak 2022 tarihinde 0,07 dolar destek seviyesinin altına inen Tron, bu seviyeyi henüz kazanamadı. Eskiden destek görevi gören 0,07 dolar destek seviyesi artık önümüzde güçlü bir direnç bölgesi olarak durmakta. Bu nedenle 0,07 dolar seviyesini yakından takip etmeliyiz. Şu anki TRX fiyatına baktığımız zaman 0,0632 dolar seviyesinde işlem görmekte.

TRX Grafik 23 Şubat 2022

Tron TRX fiyat grafiği 23.02.2022. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Tron grafiğimizi 4 saatlik zaman diliminde inceleyeceğiz. Grafiğimiz Binance borsasının verileri kullanılarak hazırlanmıştır ve TRON/TetherUS (TRX/USDT) paritesi kullanılmıştır. Ayrıca grafiğimiz TradingView aracılığıyla hazırlanmıştır. Grafik üzerinde bulunan ok işaretleri 0,07 dolar seviyesinden alınan tepkileri göstermektedir. Ayrıca grafiğimizin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

TRX Analiz 23 Şubat 2022

Destek ve direnç bölgeleri her zaman olduğu gibi mor alanlar ile belirtilmiştir. 10 Şubat 2022 tarihide hazırladığım Tron fiyat analizinde TRX 0,07 dolar seviyesinde işlem görmekteydi. Bu seviyenin öneminden bahsetmiştik ve kâr almak mantıklı olacaktır şeklinde vurgu yapmıştım. Bu seviyeden tepki alan TRX, %17 oranında değer kaybederek 0,06 dolar seviyesine kadar geriledi.

Grafiğimizin güncel durumuna baktığımız zaman 0,061 dolar desteğinin hemen üzerinde işlem görmekte. Bu seviyenin altına inilmediği sürece tekrar 0,07 dolar seviyesi hedeflenebilir. Umarım TRX yükselen dip seviyeleri oluşturarak direnç bölgesine kadar yükselir ve tekrar test eder.

TRX Yorum 23 Şubat 2022

Grafiğimizi destek ve direnç bölgeleri yardımıyla takip ediyoruz. Şu an için grafik üzerinde herhangi bir formasyon oluşumu veya trend oluşumu bulunmamaktadır. Destek ve direnç bölgelerine göre işlem açmak isteyenler, destek altında zarar kesilecek şekilde direnç bölgesini hedefleyebilir.

TRON grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla teknik analiz, haber ve diğer kullanıcıların tron (TRX) yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde TRX/USDT hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Teknik Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version