Muhabbit

Tron TRX Fiyat Analizi 25.04.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Tron’u inceliyoruz. Tron grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

trx fiyat analizi 1

tron trx fiyat analizi

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda TRON yani TRX’i inceleyeceğiz. Sıklıkla incelediğimiz TRON grafiğini güncelleyeceğim. Ayrıca TRX grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası hareketleri değerlendirmeye çalışacağız. Sizleri çok fazla bekletmeden fiyat analizimize başlayalım.

TRX Fiyat 25 Nisan 2022

0,073 dolar seviyesine kadar yükselen TRX direnç bölgesinden tepki alarak 0,062 dolar destek bölgesine kadar geriledi. TRON şu an 0,063 dolar seviyesinde işlem görmekte.

TRX Grafik 25 Nisan 2022

Tron TRX fiyat grafiği 25.04.2022. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Binance borsasının verilerini kullanarak hazırladığım grafik TradingView aracılığıyla hazırlanmıştır. TRX/USDT paritesini 4 saatlik zaman diliminde inceleyeceğiz. Grafiğimizin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

TRX Analiz 25 Nisan 2022

21 Nisan 2022 tarihli TRX fiyat analizinde 0,073 dolar direnç bölgesinin üzerine çıkılmadığı sürece dikkatli olunmalı şeklinde belirtmiştim. Direnç bölgesini aşamayan TRX %15 oranında değer kaybederek 0,062 dolar destek bölgesine kadar geriledi. 21 Nisan 2022 tarihli fiyat analizimizi okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Grafiğimizin güncel durumuna bakacak olursak, destek bölgesinden tepki almış durumda olduğunu görmekteyiz. Destek ve direnç bölgelerimiz oldukça iyi çalışmakta. Bu nedenle destek ve direnç bölgelerini kullanarak pozisyon açmak mümkün. Şu an üzerinde bulunduğu 0,062 dolar destek bölgesinin altına düşmediği sürece önündeki direnç bölgelerini hedefleyecektir.

TRX Yorum 25 Nisan 2022

0,073 dolar direnç bölgesinden beklediğimiz tepki gerçekleşti. Umarım 0,062 dolar destek bölgesinden aynı şekilde tepki oluşur ve direnç bölgesine kadar yükselir.

TRON grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla teknik analiz, haber ve diğer kullanıcıların tron (TRX) yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde TRX/USDT hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Teknik Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version