Muhabbit

Tron TRX Fiyat Analizi 25.12.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Tron’u inceliyoruz. Tron grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

trx fiyat analizi 1

tron trx fiyat analizi

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda TRON yani TRX’i inceleyeceğiz. Tron grafiğimiz takip edilmeye değer görünüyor. Fiyat grafiğini inceleyeceğiz ve risk/ödül oranı yüksek stratejiler kurmaya çalışacağız. Şimdi fiyat grafiğimizi incelemeye geçelim.

TRX Fiyat 25 Aralık 2021

Tron şu an 0.0817 dolar seviyesinde işlem görmekte. Aralık ayı verilerine baktığımız zaman en yüksek seviyesi 0.102 dolar, en düşük seviyesi ise 0.073 dolar. Aralık ayının sonuna gelinmesiyle birlikte 2021 yılını da noktalayacağız. Umarım TRX yeni yıla 0.1 dolar seviyesinin üstünde giriş yapar.

TRX Grafik 25 Aralık 2021

Tron TRX fiyat grafiği 25.12.2021. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

TRON grafiğimizi düşen trend çizgimiz ile birlikte takip ediyoruz. Düşen trend çizgimize baktığımız zaman alınan tepkilerin beyaz ok işaretleri ile vurgulandığını görmekteyiz. Grafiğimizde Binance borsasının sağladığı TRX/USDT paritesi kullanılmıştır. Ayrıca grafiğimiz 4 saatlik zaman diliminde ve logaritmik ayarlardadır.

TRX Analiz 25 Aralık 2021

TRX grafiğindeki destek ve direnç bölgelerini mor alanlar ile belirttim. Grafik üzerinde görüldüğü gibi TRON düşen trend çizgisini kırmış durumda. Bu veri fiyat için oldukça iyi bir durum. Diğer yandan düşen trend çizgimizin direnç bölgesinin hemen altında kırılması fiyatının baskılanmasına neden olmakta. Bu seviyede fiyat grafiğimizi yakından takip etmeliyiz. 0.082 dolar seviyesinde bulunan direnç bölgemizin aşılması durumunda ivmeli bir yükseliş görmemiz mümkün. Aksi takdirde 0.075 dolar seviyesinde bulunan destek bölgemizi alım için kullanmak durumunda kalabiliriz.

TRX Yorum 25 Aralık 2021

TRX grafiğimiz bizlere işlem fırsatı sunacaktır. Umarım bu işlem fırsatını 0.082 dolar direnç bölgemizin kırılmasıyla yakalarız. Fiyat, trend çizgisinin altına düşmediği sürece grafiğimize karşı olumlu bakış açım devam edecektir.

TRON grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla teknik analiz, haber ve diğer kullanıcıların tron (TRX) yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde TRX/USDT hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Teknik Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version