Muhabbit

Tron TRX Fiyat Analizi 31.01.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Tron’u inceliyoruz. Tron grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

tron fiyat analizi 4

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda TRON yani TRX’i inceleyeceğiz. TRX grafiğindeki önemli noktalara değineceğim ve olası fiyat hareketlerini ele alacağım. TRON grafiğini detaylı şekilde inceleyeceğim fiyat analizimize başlayalım.

TRX Fiyat 31 Ocak 2022

Ocak ayının son gününde aylık fiyat verilerine bakalım. 0,078 dolar seviyelerine kadar yükselen TRX, ay içerinde 0,058 dolar seviyelerine kadar geriledi. Şu anki fiyatına baktığımız zaman 0,05867 dolar seviyesinde işlem görmekte.

TRX Grafik 31 Ocak 2022

Tron TRX fiyat grafiği 31.01.2022. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Oldukça sade bir grafik ile takip edeceğimiz TRX grafiğinin üzerinde destek ve direnç bölgeleri bulunmaktadır. Binance borsasının TRX/USDT paritesini kullanarak hazırladığım grafiğim 4 saatlik zaman dilimindedir. Ayrıca grafiğim TradingView aracılığıyla hazırladım. Grafiğimin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

TRX Analiz 31 Ocak 2022

Destek ve direnç bölgelerimizi her zaman olduğu gibi mor alanlar ile belirttim. TRX grafiğinde şu an için herhangi bir formasyon bulunmamakta. Bu nedenle grafiğimizi destek ve direnç bölgelerini kullanarak sizlere aktaracağım. Giderek alçalan tepe bölgeleri sonucunda bir düşüş trendi içerisine giren TRX, henüz bu düşüş trendini sonuçlandırabilmiş değil. 0,05 dolar destek bölgesinden tepki almasıyla birlikte 0,06 dolar seviyesine kadar yükselen TRX, direnç bölgesine yaklaşmış durumda.

Bu seviyede TRX grafiğini yakından takip etmekte fayda var. Direnç bölgesinin aşılması durumunda yakın stop mesafesi ile pozisyon aranabilir. Direnç bölgesinin aşılması durumunda kırılan direnç bölgesi artık destek seviyesi olacaktır. Sonuç olarak destek bölgesi altında zarar kesilecek şekilde işlemler düşünülebilir.

TRX Yorum 31 Ocak 2022

Analiz kısmında belirttiğim gibi destek ve direnç bölgelerini yakından takip ediyor olacağım. TRX 0,06 dolar direnç bölgesini kırılması durumunda yatırımcılarını mutlu edecektir. Umarım direnç bölgesinden tepki almaz ve yükselişine devam eder.

TRON grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla teknik analiz, haber ve diğer kullanıcıların tron (TRX) yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde TRX/USDT hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Teknik Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version