Muhabbit

TSM FTX NFT Projesi Aurory ile Ortaklık Kurdu!

TSM FTX NFT koleksiyonu çıkarıyor!

TSM FTX

TSM FTX

1 Ekim tarihinde TSM FTX, Solana blockchaini tabanlı NFT projesi Aurory ile ortak bir şekilde NFT koleksiyonunu duyurdu.

Haziran ayının ilk haftalarında FTX, ABD’li profesyonel e-spor takımı TSM ile 210 milyon $’lık bir sponsorluk anlaşması imzaladığını duyurmuştu.

Cuma günü TSM FTX, takımın ilk NFT koleksiyonunu piyasaya sürdüğünü açıkladı. Solana blockchaini üzerine geliştirilen Aurory, TSM FTX’in NFT’lerini hazırlayan şirket olarak öne çıkıyor.

TSM FTX’in koleksiyonunda yer alan “Aurarian“lar dört ayrı NFT olarak öne çıkıyor ve her biri 2017 LCS forması gibi TSM ürünlerini giyiyor. Ayrıca bu ürünlerin TSM FTX logosunu taşıyan 2021 sürümü de mevcut durumda.

Bunun dışında bu NFT’leri alan kişiler oyun içinde ve dışında bazı avantajlara sahip olacak. Örneğin NFT sahipleri, oyuncuların görsel kimliğini değiştirmelerine yardımcı olacak ve gelecekteki oyun modlarını halka açılmadan önce deneyimleyebilecekler.

TSM FTX taraftarları özel NFT’lerden birini kazanmak için burada yer alan yarışmaya katılabilir. Bunun dışında organizasyon, NFT’lerin geri kalanını önümüzdeki günlerde açık artırmaya çıkaracağını açıkladı.

FTX Sponsorluk Anlaşmalarına Önem Veriyor!

FTX borsası ilk büyük sponsorluk anlaşmasını geçtiğimiz aylarda duyurmuştu. Basket takımı Miami Heat’in stadyumuna isim sponsorlu olan borsa, stadyumun ismini FTX Arena olarak isimlendirmişti. Elde ettiğimiz bilgilere göre 19 yıllık bir anlaşma imzalayan borsa, 90 milyon $ ödeme yapacak.

Bunun yanı sıra geçtiğimiz haftalarda ise Mercedes-AMG Petronas F1 takımı ile sponsorluk anlaşması imzalayan borsa, kesin bir tarih belirtmese de uzun süreli bir sponsorluk anlaşması yapmak istediklerini söylemişti. Bu sponsorluk ile beraber FTX logosu, Mercedes-Benz kamyonlarında, garajlarda ve tesislerde yer alacak. Ayrıca borsa Lewis Hamilton ve Valtteri Bottas dahil olmak üzere bazı takım üyeleriyle de ortak çalışmalar yapacak.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version