Muhabbit

Twitch Kurucu Ortağı Justin Kan, Oyun-Merkezli NFT Market Fractal’ı Açtı!

Ünlü isim Justin Kan, önemli bir girişimde daha bulundu. Fractal’da, blok zincir tabanlı oyunların NFT’leri satılacak.

NFT Market

Twitch kurucu ortağının yeni şirketi

30 Aralık 2021 tarihinde Twitch kurucu ortağı Justin Kan’dan yeni bir hamle geldi. Kan, Twitter hesabından yeni girişimleri olan Fractal isimli NFT marketin haberini duyurdu. Bu markette yalnızca blok zincir tabanlı oyunlara ait NFT’ler satılacak.

Fractal marketinde ayrıca açılışa özel bir etkinlik de düzenleniyor. 100 bin adet benzersiz snowflake (kar tanesi) NFT’si de kullanıcılara sunulacak. Fractal, oyun-merkezli NFT’ler için birincil ve ikincil market olarak hizmet vermeyi hedefliyor.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Twitch Kurucu Ortağından Yeni Girişim

247 bin takipçisi olan ünlü girişimci Justin Kan, 30 Aralık 2021’de Fractal’ın açılışını Twitter hesabından duyurdu. Açılış ile birlikte sergilenmeye başlanan kar taneleri NFT’leri ise Solana blok zinciri altyapısını kullanıyor.

İlginizi çekebilir: Solana Nedir?

Justin Kan Twitter’da paylaştığı videoda şu ifadelerde bulundu:

Yeni NFT marketimizin açılışından dolayı çok heyecanlıyız. Marketimiz yalnızca oyun odaklı olacak ve Solana tarihinde bir ilke de imza atıyoruz: Şimdiye kadar yapılan en büyük NFT airdropunu gerçekleştiriyoruz. Fractal NFT’leri herkese ulaşacak.

Platformda Neler Var?

Fractal’ın diğer kurucu ortakları ise Robin Chan, David Wurtz ve Mike Angell. Açılmış olan markette şu anda The Sandbox, Solchicks, Nyan Heroes, Photo Finish, Mini Royale ve Portals gibi projelere ait NFT’ler yer alıyor. Fractal’ın açılışa özel hazırladığı kar taneleri NFT’leri ise 100 bin eşsiz parçadan ve 23’ten 100’e kadar derecelerden oluşuyor. Düşük dereceye sahip NFT’ler daha sade bir fraktal yapıdayken dereceler yükseldikçe NFT’ler daha kompleks ve detaylı bir şekilde karşımıza çıkıyor.

Daha kompleks fraktallar doğada da az bulunuyor. Bu fikirden yola çıkarak NFT’lerimizi de böyle yarattık. Yüksek dereceli NFT’lerimiz daha kompleks ve daha nadir bulunabilir olacak.

Kullanıcılara airdrop olarak dağıtılacak bu NFT’ler, blok zincir tabanlı oyunlarda oyunculara çeşitli güçler sağlayacak.

Bu haberin yazıldığı şu anlarda Fractal NFT marketindeki en gözde proje ise Panzerdogs olarak karşımıza çıkıyor. Panzerdogs’u Aurory ve Portals takip ediyor. Diğer oyunlara ve NFT’lerine göz gezdirmek isterseniz websitesine buradan ulaşabilirsiniz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version