Muhabbit

Twitch Kurucu Ortağının Kurduğu Şirkete 24 Milyon Dolarlık Yatırım!

Twitch Kurucu Ortağı’nın yeni şirketi ne üzerine?

Twitch Kurucu Ortağı Kevin Lin’in kurduğu şirket, 16.05.2022 Pazartesi günü A serisi finansman turunda 24 milyon dolar topladı.

Kevin Lin 2021 Kasın ayında Web 3 oyun ve eğlence şirketi Metatheory’i kurdu. Kurduktan sonra bir Medium makalesinde DuskBreakers adlı bir blok zinciri oyunu hazırlıklarına başladığını da duyurmuştu. 16 Mayıs 2022 tarihinde bir duyuru daha yaparak bu oyun için başarılı bir finansman turunun tamamlandığını açıkladı ve şunları söyledi:

“Sürükleyici dijital deneyimler oluşturmak her zaman benim bir tutkum olmuştur. Oyun sektöründe sırada ne olduğunu keşfetmek için Twitch’ten ayrıldım. Blok zinciri ile tanıştıktan sonra blok zincirinin daha fazla olasılığa kapı açacağına ve oyun, hikaye anlatımı ile topluluk oluşturma alanında büyük bir etkiye sahip olacağına gerçekten inanıyorum. “

DuskBreakers, Aralık 2021’de Twitch’teki eski lider illüstratör tarafından tasarlanan sanatla piyasaya sürüldü. Ethereum tabanlı oyun “play-to-mint” modeli üzerine kurulu. Şu anda 10.000 adet NFT’ye sahip oyunda whitelist kazanabilmek için atari tarzında bir oyun oynamak gerekiyor.

DuskBreakers takımı çalışmalarına çizgi roman ve animasyonlar hazırlayarak devam edecek. Bu sayede 2022’nin 4. çeyreğinde yeni çıkacak oyun için NFT içeriği oluşturulmuş olacak.

Lin, Twitch’ten ayrılan ilk kurucu ortak değil

Blok zinciri oyunları ve NFT’ler için Twitch’ten ayrılan ilk ortak Lin değil. 2021 Aralık ayında Justin Kan da NFT pazarı kurmak için Twitch’ten ayrılmıştı. Kan, blok zinciri oyun tokenlarına odaklanan Fractal NFT pazarını kurmuş ve “NFT’lerin oyunun geleceği olduğunu” söylemişti.

Metatheory A serisi finansman turuna katılan isimler

Daha fazla Metaverse haberleri için: Metaverse Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version